Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlemeden hiç bir oyuncuyu abartamak ve yerin dibine sokmamak lazım.

Ligdekiler izlendiği için yorum yapılabilir ama Hajrovic ve Telle siçin nasıl net konuşulur anlamış değilim.

Ben bu şerefsizleri eskiden de sevmezdim de senin neden bu kadar alındığını anlayamadım Baha abi(Yaşın doğruysa).Fenerden ne kadar nefret ediyorsan Bayern'den de o kadar nefret ediyorum.Manudan da nefret ederim.

Yaşıma 1 daha ekle:))) Yaa ben senin nefret etmenden bahsetmiyorumki Halitciğim;

Sen içinde o nefret acını besle büyüt,benim demem o ki adamlar dünyanın en iyi topunu oynuyorlar su getirmez bir vaziyette.Bayernde oynayan şuan halihazırdaki hangi topçuyu takımında görmek istemezsin.Yaptıkları hangi kontraataktan zevk almıyorsun?

ben bundan bahsediyorum.Sen FB dende nefret et.Etme demiyorum ama Canerin attığı son golede şapkanı çıkart.beni anladınmı Halitim?Eğer bir futbolseversen iyi bir GS li isen bunu yapmalısın.Yapmalıyız.yapmalılar.

Beyler topiği ben açtım şimdi de kapatıyorum.Başka topiğe gidin yallah

Niye öyle düşünüyorsun ki Halit;güçlü olmalarımı rahatsız ediyor seni,en iyi topçuları mı,mükemmel bir stada -seyirciye sahip olmalarımı ?ne seni rahatsız ediyor.Sana saygı duyarım ama bende senin tam tersin düşünüyorum.Mükemmel bir takım inşa ettiler yıllar sonra ve meyvalarını yiyiyorlar.Darısı başımıza demekten başka ne gelirki elden.

Kalecisi dünyanın en iyisi,solbeki sağbeki-stoperleri-açıkları sadece forvetlerini beğenmiyordum"mancukiç ama lewandowskiyide aldılar tam takım oldular.

Bir düşünsene ribery -robben bizde olsa ,yada alaba,yada schwensteiger,yada götze yada shaquiri,ne dersin?nasıl olurdu bizde.

hocam bn de hiç sevmem bayern i nedeni yıllarca, ligte başarılı hangi rakibi varsa onun en iyi oyuncularını bir şekilde alıp güçsüzleştirerek güçlenmesidir.tam bir dişe diş rakip çıktı dersin sonra bir bakmışsın bayern tek tek alıyor en iyi oyuncularını elinden.

hocam bn de hiç sevmem bayern i nedeni yıllarca, ligte başarılı hangi rakibi varsa onun en iyi oyuncularını bir şekilde alıp güçsüzleştirerek güçlenmesidir.tam bir dişe diş rakip çıktı dersin sonra bir bakmışsın bayern tek tek alıyor en iyi oyuncularını elinden.

Ozaman sen bizdende nefret et.Biz farklımıyız? ne farkımız var.2 maçta sivrilen adama anında kancayı atıyoruz.ne farkımız var söyklermisin.O 2 maçta sivrilen adama anında seneye ya GS de ya FBde diye bizler demiyormuyuz?

Halit niye ceza yemis?

Ozaman sen bizdende nefret et.Biz farklımıyız? ne farkımız var.2 maçta sivrilen adama anında kancayı atıyoruz.ne farkımız var söyklermisin.O 2 maçta sivrilen adama anında seneye ya GS de ya FBde diye bizler demiyormuyuz?

Bak hocam kendin söyledin gs,fb,bjk diye gider bu onlarda sadece bayern bizim durum çok farklı sen bizim ligte hangi şampiyonluğa oynayan takımdan oyuncu aldın kolay kolay.biz bjk,fb den gidip oyuncularını alıp onları güçsüzleştirerek güçlensek aynı kefeye koy derim ama hiç alakası olmayan bir kıyaslama oldu bu.tek başlılığını koruyor bayern ve ben bunu sevmiyorum.şahsi görüşüm bir mantığa dayatma çabam yok

Bayern'in yaptığının aynısını 2 senedir biz Trabzon'a yapmadık mı? Bu mantıkla gidersek bizde hatalıyız. Selçuk'u, Ceyhun'u bedavaya aldık, Burak'ın sözleşmesinde ki maddeyi kullandık. Engin'i de bir şekilde fırsattan istifade edip aldık. Şampiyon kadrolarını topladık neredeyse.

Bana göre bunlar gayet normal şeyler, ortada haksızlık yok hukuksuzluk yok. Futbolcu da gönüllü olduktan sonra kimseye laf söylemek düşmez. Çalmamışız, çırpmamışız, gayet de kurallara uygun davranmışız. Bayern'in de bu iş de bir yanlışı yok. Prosedüre uygun hareket etmişler, oyuncular da onları tercih etmişse kimsenin itiraz etmeye hakkı yok.

Bak hocam kendin söyledin gs,fb,bjk diye gider bu onlarda sadece bayern bizim durum çok farklı sen bizim ligte hangi şampiyonluğa oynayan takımdan oyuncu aldın kolay kolay.biz bjk,fb den gidip oyuncularını alıp onları güçsüzleştirerek güçlensek aynı kefeye koy derim ama hiç alakası olmayan bir kıyaslama oldu bu.tek başlılığını koruyor bayern ve ben bunu sevmiyorum.şahsi görüşüm bir mantığa dayatma çabam yok

Senin görüşün saygı duyarım ama gözardı ettiğiniz birşey var,çok iyi yapılan transferler illa tutacak diye birşey yok.bayern inanılmaz iyi bir jenerasyon yakaladı,transferler de ayak uydurdu ve ortaya böyle muazzam bir takım çıktı.Çıkmayabilirdi de.Sen biliyormusun ki ,bayern iyice tabana vutrduğunda yıllarca altyapıya milyon eurolar akıttı.hakeza dortmundda aynı şekilde.başarılı olabilmek adına.keşke bizlerde onlar gibi altyapılarımıza inanılmaz paralar akıtabilsekte ,zevkle izleyebileceğimiz oyuncular çıkarabilsek.Sözüm,bayerne,dortmunda,schalkeye,bremene,leverkusene.

bence okullarda ders olarak okutulması gereken bir oluşum .buna inanın.Yada inanmayın.

Ama bunu şuan dünya kabul ediyor.Unutmayın.

BdI8bw6CMAILinE.png

Benim anlamadığım şey 3 gün öncesine kadar İzet Hayroviç desen kimse tanımazdı.. Nerden çıktı birden bu?

Bayern'in yaptığının aynısını 2 senedir biz Trabzon'a yapmadık mı? Bu mantıkla gidersek bizde hatalıyız. Selçuk'u, Ceyhun'u bedavaya aldık, Burak'ın sözleşmesinde ki maddeyi kullandık. Engin'i de bir şekilde fırsattan istifade edip aldık. Şampiyon kadrolarını topladık neredeyse.

Bana göre bunlar gayet normal şeyler, ortada haksızlık yok hukuksuzluk yok. Futbolcu da gönüllü olduktan sonra kimseye laf söylemek düşmez. Çalmamışız, çırpmamışız, gayet de kurallara uygun davranmışız. Bayern'in de bu iş de bir yanlışı yok. Prosedüre uygun hareket etmişler, oyuncular da onları tercih etmişse kimsenin itiraz etmeye hakkı yok.

hocam zaten kural dışı bir davranış olduğunu veya çalma çırpma gibi bir görüşüm yok.Futbolda tek başlılık durumunu sevmiyorum şahsi görüşüm bu itiraz veya başka birşey değil bu.götze veya lewandowski'yi bayern'de değil dortmund'da izlemekten daha çok keyif alırım keza neuer'de schalke'de daha çok keyif veriyordu.bayern zaten güçlü takım rakibi güçsüzleştirme politikası var bana göre bu da keyif vermiyor

[attachment=6344:BdI86ZhCAAADyJ3.jpg]

lacina traore monacoda :(

Ekli dosyalar

• BdI86ZhCAAADyJ3.webp
    BdI86ZhCAAADyJ3.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 218
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt