Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı-Kırmızılılar’ın Bursa’ya önerisi şu; Dany ve Yekta Kurtuluş takas olarak verilecek. Bu iki oyuncunun üzerine 2 milyon Euro da nakit para ödenecek. 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediği bilinen Yeşil-Beyazlı kulüp, şimdilik Galatasaray’a yanıt vermedi. Ancak Bursa kulislerinde konuşulanlar; G.Saray’ın teklifinin çok cazip olduğu ve “Evet” yanıtı verilebileceği yönünde...

Serdar Aziz'e bak yüzyılın kazığı olacak gibi

Bursadan bir sercan kazığı yedik.Bu paralara bir kazık daha yemeyiz inşallah.

Birde dany %90 karabük ile anlaşmış.

Anlamadığım şey Serdar Aziz'in hangi başarısına 10 milyon fiyat biçiyor bursa hiçbir şekilde anlam veremiyorum açıkçası.

Sarı-Kırmızılılar’ın Bursa’ya önerisi şu; Dany ve Yekta Kurtuluş takas olarak verilecek. Bu iki oyuncunun üzerine 2 milyon Euro da nakit para ödenecek. 23 yaşındaki futbolcu için 10 milyon Euro istediği bilinen Yeşil-Beyazlı kulüp, şimdilik Galatasaray’a yanıt vermedi. Ancak Bursa kulislerinde konuşulanlar; G.Saray’ın teklifinin çok cazip olduğu ve “Evet” yanıtı verilebileceği yönünde...

Serdar Aziz'e bak yüzyılın kazığı olacak gibi

:2aloh1:

BdI8bw6CMAILinE.png

Olmamış geçen senenin formaları.

:):):)

yahu bu adam ne kadar cökmüs böyle,Allah sifa versin

BdJL1snIEAAu0K2.jpg

Yarın telles veya hajroviçten biri kapa bildirilir gibi geliyor transfer dönemide yarın başlıyor sanırım.Yarın ola hajrola:happy:

Daha önce hic Pazar günü KAP'a bildirim geldigini hatirlamiyorum. Pazartesi aciklanir.

Bir yabanci gitmeden aciklanirsa bile fark etmez, o oyuncuya sonradan yer acilir ve lisans verilir.

ya GS Cimbom Forumundan estanteneler diye başlıklar vardı:( bulamıyorum

UEFA sezon başında mahkemenin aldığı karara göre Fenerbahçe'ye 2 yıllık ceza vermişti şike davasında yargıtay mahkemenin aldığı kararı bozarsa UEFA Fenerbahçe'nin avrupa yasağını kaldıracak böylece Sarı Lacivert'liler önümüzdeki sezon avrupa kupalarında yer alabilecek.

Bu yabancı kuralı milli takıma yardım ettiğini sanıyor cahil tff.

Lan yerliler götlerini kaldırmıyor nasıl olsa yerimiz banko diye.

Yabancı serbest olacak ki yerliler savaşsin forma için. Ter döksun milli takım anca böyle bir yere gelebilir bu saatten sonra. Yoksa gidersin gurbetçilerle doldurursun milli takımı olur biter.

UEFA sezon başında mahkemenin aldığı karara göre Fenerbahçe'ye 2 yıllık ceza vermişti şike davasında yargıtay mahkemenin aldığı kararı bozarsa UEFA Fenerbahçe'nin avrupa yasağını kaldıracak böylece Sarı Lacivert'liler önümüzdeki sezon avrupa kupalarında yer alabilecek.

Yalan. Nerede okuduysan iyi atmış.

Ha dogru ya, o transferi beklerken nasil ecel terleri dökmüstük forumda. Sonra saat 21-22 gibi aciklandi :D

aynen tamda beyaz tv de ertem sin birde iddaa tahmini yapan bir adam vardı o wesley fb ye gelebilir kuyt ev bakayomuş,adam daha belli değil diyo Galatasaraylılar boşuna heyecanlanıyo falan diyorlardı hiç unutmuyorum şak kap geldi:)

Bu yabancı kuralı milli takıma yardım ettiğini sanıyor cahil tff.

Lan yerliler götlerini kaldırmıyor nasıl olsa yerimiz banko diye.

Yabancı serbest olacak ki yerliler savaşsin forma için. Ter döksun milli takım anca böyle bir yere gelebilir bu saatten sonra. Yoksa gidersin gurbetçilerle doldurursun milli takımı olur biter.

Birde milli takima asil zarari veren bu sinirlama. Lig'te fazla kaliteli yabancilar kullanamadigimiz icin yeteneksiz cöp yerli oyunculari oyunuyor. Sonra bunlar sürekli oynuyor diye biz bunlari iyi saniyoruz, yetenek diyoruz ve milli takima cagiriyoruz. Sonra karsina uluslararasi arenada kaliteli takim cikinca bunlarin kalitesi ortaya cikiyor ve is isden gecmis oluyor. Eleniyoruz.

Yani basindan sonuna kadar kendimizi kandiriyoruz bu yerli oyuncular kaliteli, milli takima cagirilmali diye.

Fazla kaliteli yabanci kullanmaliyiz ve bunlarin arasinda parlayan yerli oyunculara kaliteli dememiz gerek aslinda. Ama sinirlama sayesinde yerliler meydani bos buluyor ve yildizim diye ortaligi götürüyor.

Lig ortasında kural mı değişirmiş.O zaman ona göre davranırdık bizde. Bizimkiler saldı resmen 2. de olsak Cl'ye direk gidiyoruz diye. Şike olur bu.

birisi su alex telles transferi anlatsin bana, bu herif geldik diyorsunuz, peki nasil oynatacagiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt