Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azindan 30m euro harcarsin bu oyunculari almak için.

Telles gibi ara transferde alınacaklar dahil yaklaşık 80 milyon euroya patlar ama değebilir:

Aykut: sezon sonu beleş

Schar:6

Koray: sezon sonu beleş

Kaan: 0.5

Uğur: 1

Ömer: 8

Aurier:6

Telles:7

İshak:2

Gökhan:12

Emre:6

Hakan:6

Hajro:4

Sinan :sezon sonu beleş

Balo:20

Samet:1.5

ömer toprak 8 milyona alınsa zaten 1 gün durmazlar. 15 den aşağı istemiyordur leverkusen..

-------melo---inler--

hajro----sneijder---bruma

bu orta saha bile sorunları çözer.

Nerde muazzam Taha abartmayin. Kötülemek istemiyorum cünkü izlemedim ama bacak arasina bakiyorsak bende 2-3 kez arka arkaya rakip oyunculara bacak arasi atiyordum. Hemde bundan daha muazzam sekilde.

Hakan son Keita'dan beri hicbir kanatimiz bu hareketlere daha cikamadigi icin boyle avunuyorum

Selçuk'u iki maçta satanları görünce futboldan soğuyorum yeminle.

İnsanlar transfer seviyor, takım filan değil.

Yektanin gitmesini istemiyorum ama sanirim yerine Bucali Umut alinacak

Selcuk a cidden bi rakip lazim, yoksa o toparlanamaz, Inler mi olur Tolgay mi bilemem ama onun ayarinda bi rakip sart.

Bence o oyuncular için toplam bu kadar öderiz:

Balotelli: 15m

Çalhanoglu: 10m

Toprak: 5m

Gökhan Inler ve Emre Can toplam 20mden fazla olur. :D

Bu oyuncularin yarisini ancak Muslera ve Burak'i satarsak alabiliriz.

Muslerayı satarsak Onur'u alırız, çöplerle birlikte Selçuk'u da satı Tolgay'ı alırsak bence hayal değil tolgaya a 3 yazsak 83 milyon Euro eder Onur 10 desek 93 Mevlüt 5 98 yuvarlak 100

Selçuk+Burak+Muslera 45-50

Ched:5 Ebuş:3 Dani :3 amrabat:3 Engin:1 Yekta:3 Hamit:3 A7:250.000 Yiğit: 250.000 Zan:1 Balta:1

70 milyon civarı satışlardan gelir Maksimum 100 milyon harcanır

Düşüşü var ama her sene 10 gol atmasını bekleyenler için satılacak duruma gelmesi normal ama Selçuk yerine yazdığınız adamlardan daha kötü değil.

10 gol beklemiyorum ama kendini yere atıp faul atmaktan başka katkısı yok artık. hucumu yavaşlatması bile yedeğe çekilmesi için yeterli. alternatifi olunca forma girerse tekrar yerini alır. ön yargım yok hak ediyorsa oynasın.

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazını okuyan oldu mu?

Özetle şunu diyor

Güya UEFA klüplerin gelirlerini açıklamış da

FB nin 185milyon eur (CL geliri olmadığı halde)

GS nin 133milyon eur (CL geliri olduğu halde)

Var mı bunun doğruluk payı?

Hangi kaynaktan bulmuş bu rakamları Fato?

Gökhan İnler bence de iyi oyuncu. Selçuk yerine O'nu alalım diyenler baksınlar istatistiklere kötü denilen 2 senedeki Selçuk'Un bir eksiği var mı İnler'den.

Muslerayı satarsak Onur'u alırız, çöplerle birlikte Selçuk'u da satı Tolgay'ı alırsak bence hayal değil tolgaya a 3 yazsak 83 milyon Euro eder Onur 10 desek 93 Mevlüt 5 98 yuvarlak 100

Selçuk+Burak+Muslera 45-50

Ched:5 Ebuş:3 Dani :3 amrabat:3 Engin:1 Yekta:3 Hamit:3 A7:250.000 Yiğit: 250.000 Zan:1 Balta:1

70 milyon civarı satışlardan gelir Maksimum 100 milyon harcanır

Oyunu kapatıp tekrar açarken etherneti kapatmayı unutma Steam'den upgrade gelecekmiş, sonra scout'ı kullanamazsın.

Yektanin gitmesini istemiyorum ama sanirim yerine Bucali Umut alinacak

Yektanın gitmesini istemiyorsun evet bir nebze olsun haklısında ;şunu sormamız gerekiyor yekta ve diğer saydığımız oyuncular evet özde baktığında iyi topçular,buna amrabat,emre çolak,aydın,hakan balta,riera,dany,ceyhun,hamit,sabri zaman zaman beklentilerimizin birazını karşılıyorlar ama zaman zaman.hiçbirisi içimize tam siniyormu acaba,yüreklerini maalesefki tam ortaya koymuyorlar ve benim gözümde küçük takımların büyük oyuncusu olabilirler ama maalesef ve maalesefki kimyaları bize tam uymuyor ve içimize sinmiyorlar bunu kabul ediniz lütfen.evet gelecekler sinecekmi onu bilemeyiz ama bir şansımızı denemeliyiz arkadaşlar.hiçbirisi winner değiller.Kabul ediniz bunu.

Engini verirken Korayi takas etmemek buyuk aptallik

Fatih Altaylı'nın bugünkü yazını okuyan oldu mu?

Özetle şunu diyor

Güya UEFA klüplerin gelirlerini açıklamış da

FB nin 185milyon eur (CL geliri olmadığı halde)

GS nin 133milyon eur (CL geliri olduğu halde)

Var mı bunun doğruluk payı?

Hangi kaynaktan bulmuş bu rakamları Fato?

ayakkabi kutusu parti´nin sayesinde bunlar tayyipìn kulübe gönderdigi ayakkabi kutularinda ayakkabi yerine dollar buldular, ondan.

asıl gelişmeler pazartesiden sonra başlaycak.

trasnfer sezonu tam olarak ne zaman kapanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt