Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne alaka la? hangi adam? pic/video or it didnt happen

Alakasi soyle...

Benim mesajimda ne yaziyordu? Boyle biseyden haberi varmi birisinin diye sormustum demi? Eger fotografi olsaydi o fotografi paylasir ve derdimki boyle boyle bugun italyaya gidiyormus felan filan demi? Sadece o seyi kopyalayip yapistirdigima gore, linkini de verdim hatta... Ve boyle birsey varmi diye sorduguma gore, oyle birsey yok... Birincisi bu, artistlige gerek yok...

Ikinciside ben onu kopyaladim ve kaynagi ile burada paylastim/sordum/dogrulatmaya calistim... Senin kucumser tavrin... Birak bunlari gibi alayci bi tavirla verdigin cevap... Yakistimi yani? Herkesin ortak noktasi Galatasaray burada, birini kucuk dusurerek veya alay ederek eline ne geciyor veya gececek?

Adam yanımızdan bile geçmeden,bizimkiler bestesini yapmış bile.

sabah saat satar

akşam maça çıkar

semti ikitelli

MARIO BALOTELLI :D

88.8 milyon olması çok saçma balotellinin.

Adam nereye gitse,herkes kurtulmak için kçını yırtıyor.Bunun fiyat arttıkça artıyor.

Tek maçlık gelsin bize,şu Baroni ile volkan ayısının ağzını burnunu kırsın gitsin :)

Aklıma Nouma geldi.Leeds maçı :D

88.8 milyon olması çok saçma balotellinin.

Adam nereye gitse,herkes kurtulmak için kçını yırtıyor.Bunun fiyat arttıkça artıyor.

Tek maçlık gelsin bize,şu Baroni ile volkan ayısının ağzını burnunu kırsın gitsin :)

Aklıma Nouma geldi.Leeds maçı :D

yaşı dolayısıyla yüksek gösteriliyor. 26 27 olsa 15 olurdu en fazla.

Biri zenci mi demis?

Adebayo%2BAkinfenwa%2BNorthampton%2BTown%2Bv%2BTottenham%2BC8StEKWaoyml.jpg

Bu arada, bazen bakıyorum buraya hala yabancı isimler dolanıyor. Arkadaş yerli transferi diyoruz ne olacak o iş ?

100 yılı aşkın tarihimizde,kulübün kazandığı en büyük kupaları kanlı canlı görme mertebesine eriştik.

Acaba diyorum, şu kısa ömrümüzde,ölmeden Cl kupasını da aldığımızı görürmüyüz acep?..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt