Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize forvet lazım girdiği her pozisyonu gol yapacak. Maç başı 5 pozisyona girse, lig de 85 gol eder. Bunun daha şl'si felan da olunca 100'e tamamlar yarım sezonda..

Eskişehir veyselide kadro dışı bıraktı.yazık günah neolacak bu çocukların hali yaaa.

Bir el atsak tarık ve veysele:)))Bu arada necatiden alacağımız hala duruyormuş.Onuda tahsil etmiş oluruz hemde.

Aslinda sag bek icin Bursali Sener Ozbayraklinin 2M'e serbest kalir maddesi var , cikisa gecti bu ara....Denemekten zarar gelmez , yasi da uygun..

Aman Bursa deme dostum yaa.Ne yapıp edip o maddeyi 10 milyona çıkarırlar kesin.

Aman.

L.Damiao,Santos'a gitmiş.Drogba giderse eğer ki gitmesini istemem, bu Damiao tam bizlik forvet.

bize forvet lazım.2.yarıda girdiği kolay pozisyonları cömertçe harcamayacak bi forvet

Bunu özellikle Burak başlığına çok yazmıştım, 8 puan fark yememizin belki de en önemli nedenidir forvetlerimizin bitiricilikten çok uzak olması, hem de öyle böyle değil, aşırı yetersiz. Kötü oynayıp kazanabileceğimiz birçok maçı(en az 3-4 maç sayabilirim) forvetlerimizin yetersiz vuruşları yüzünden kaybettik. Sneijder'in son vuruşları dahi Drogba ve Burak'ın 3 katı hemen hemen. Durum o kadar vahim. Ama yabancı kontenjanından dolayı forvet alacağımızı hiç ama hiç sanmıyorum.

Elmander Eskişehir'e kafasına silah dayasan gitmez ki lan...Norwich'ten teklif gelene kadar diğer teklif veren kulüpleri takmamıştı bile kızının eğitimi için yanılmıyorsam.

büyük efsane balotelli oturma organında torpil patlatarak hayata gözlerimi yummuş rip.

Sağ bek alın be kardeşim sağ bek.Sabri mıhosundan kurtarın ulan bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt