Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansa kimi isterdiniz ?

Astori - Rhodolfo - Terry ? Hangisini ?

Ben Astoriyi isterdim...

Ben Astoriyi isterdim...

Bende. Rhodolfo'ya sıcak bakmıyorum. Brezilya'da kiralanan adamın bizde ne işi var? Hele Chedjou'dan bile memnun değilken. Terry hepsinden iyi ama yaşlı ve CL'de oynayamıyor. Astori hem daha genç hemde kaliteli.

Lanet olası grip. Hayattan soğudum resmen. Burnum sebil musluk gibi. Açan kapatmıyor.

Ben Astoriyi isterdim...

Bize o bölgede lider ve tecrübeli bir eleman lazim. Sanki Astori biraz Chedjou tarzinda bir adam. Rhodolfo zaten kapali kutu, yasi 27ye gelmis, hala Brezilyada oynuyor. Süphesiz bu üc isimden bize en cok fayda saglayacak olan Terrydir, ama oda acayip pahali.

Bize o bölgede lider ve tecrübeli bir eleman lazim. Sanki Astori biraz Chedjou tarzinda bir adam. Rhodolfo zaten kapali kutu, yasi 27ye gelmis, hala Brezilyada oynuyor. Süphesiz bu üc isimden bize en cok fayda saglayacak olan Terrydir, ama oda acayip pahali.

Yarim sene kontrati var yani sezon sonu bitiyor..Yalniz yillik maliyeti baya fazladir 4-5 milyon Euro civarinda

Balic bolic bunlar da türk olarak oynuyordu dimi?

şu ülkede sistem baştan yanlış türk,yabancı futbolcu diye ayırdıktan sonra şu ülke futbolu bir adım ilerlemez değeri o kadar etmediği halde türk futbolcuya çuvalla para verirsin kulüpler biraz yetenekli diye birbiriyle kapışır kazanan anadolu kulüpleri olur batuhanlar engin baytarlar futbolcu olur bırakın yabancılar avrupa statüsünde olsun bakalım batuhanlar enginler yayabiliyormu koltuğa koyduğu yerlerini

Paraya kıyıp Toprak (CL'de oynayamamasına rağmen) ve Calhanoğlu'nu almak lazım.

Gelecek sezon için rahatlamış oluruz cünkü defansta ne kadar az yabancı oynatırsak o kadar iyi

Paraya kıyıp Toprak (CL'de oynayamamasına rağmen) ve Calhanoğlu'nu almak lazım.

Gelecek sezon için rahatlamış oluruz cünkü defansta ne kadar az yabancı oynatırsak o kadar iyi

toprağı sene sonunda alsak da olur çalhanoğlunu bu dönemde alırsak hem ligde hem avrupada rahat ederiz

Alex geliyordu hani bugün?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt