Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah Hajrovic yazin dünya kupasinda boy gösterecek, ve simdi bizde Sampiyonlar liginde. Iyi piyasa yapabilir, yani bu oyuncu genc ve kendisinden sonra para kazanabiliriz.

Sami Allagui Football Statistics | WhoScored.com

6 gol ve 2 assist 9 maçda, Allagui..

Kanat'da oynayabilen oyuncu.

Ben Galatasaray dan sonra Berlini tutuyorum. Yani her maclarini seyrederim, bu oyuncu fark yaratir bizim ligde. Ne yalan söyliyeyim, Bundesliga da neredeyse üstten ilk 8-9 takimdaki oyuncularin %70-80 i bizim ligimizde öne cikar. Baksana Kaiserslautern ile küme düsen Olcay bizim ligde süperstar muamelesi görecek utanmasalar. Yabanci örnegi verirsem, mesela Ernst ya da bu sezon Akpala. Akpala bremen deyken hicleri oynuyordu.

:dispirited: bi heycanlandıran transfer olsaydı iyi olurdu:dispirited:

bizim kara çocuğu chelsea istiyomuş:dispirited: balotelliyi.. pato da arsenale giderse biz ne yapacaz:dispirited:

Ben Galatasaray dan sonra Berlini tutuyorum. Yani her maclarini seyrederim, bu oyuncu fark yaratir bizim ligde. Ne yalan söyliyeyim, Bundesliga da neredeyse üstten ilk 8-9 takimdaki oyuncularin %70-80 i bizim ligimizde öne cikar. Baksana Kaiserslautern ile küme düsen Olcay bizim ligde süperstar muamelesi görecek utanmasalar. Yabanci örnegi verirsem, mesela Ernst ya da bu sezon Akpala. Akpala bremen deyken hicleri oynuyordu.

Bende fanatik Manchester United saygilar

Ali Ece bugun programda İzzet'in 5 maçını izlediğini youtube videolarında gördüğünüzden daha iyi futbolcu olduğunu söyledi.Tek eksiği savunma yapmıyor olması dedi

Acaba bu Alman Futbol federasyonun 2000den sonra açtigi yetenek akademilerlemi alakali?

Duyduguma göre 2000den sonra Almanya'da baya gelişme olmuş.

1526918_692518380788978_1551885788_n.jpg

Ali Ece bugun programda İzzet'in 5 maçını izlediğini youtube videolarında gördüğünüzden daha iyi futbolcu olduğunu söyledi.Tek eksiği savunma yapmıyor olması dedi

Ben onun Chedjou ile ilgili söylediklerinden sonra değerlendirmelerine şüpheyle yaklaşıyorum artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt