Alex geliyordu hani bugün?
To night baby 9h45 pm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex geliyordu hani bugün?
To night baby 9h45 pm
Lanet olası grip. Hayattan soğudum resmen. Burnum sebil musluk gibi. Açan kapatmıyor.
To night baby 9h45 pm
O ne öyle CL maç saati gibi
Gecmis olsun pampa su aralar salgin var bende hastayim
Ikinizede gecmis olsun renktaslar.
geçmiş olsun
Vallah Hajrovic yazin dünya kupasinda boy gösterecek, ve simdi bizde Sampiyonlar liginde. Iyi piyasa yapabilir, yani bu oyuncu genc ve kendisinden sonra para kazanabiliriz.
Yilda 10 assist 7-8 de gol atsın ben piyasada istemiyorum parada![]()
Sami Allagui Football Statistics | WhoScored.com
6 gol ve 2 assist 9 maçda, Allagui..
Kanat'da oynayabilen oyuncu.
Parayı istemeyen tek insansın. taktir ediyorum reis![]()
bizim kara çocuğu chelsea istiyomuş:dispirited: balotelliyi.. pato da arsenale giderse biz ne yapacaz:dispirited:
Ben Galatasaray dan sonra Berlini tutuyorum. Yani her maclarini seyrederim, bu oyuncu fark yaratir bizim ligde. Ne yalan söyliyeyim, Bundesliga da neredeyse üstten ilk 8-9 takimdaki oyuncularin %70-80 i bizim ligimizde öne cikar. Baksana Kaiserslautern ile küme düsen Olcay bizim ligde süperstar muamelesi görecek utanmasalar. Yabanci örnegi verirsem, mesela Ernst ya da bu sezon Akpala. Akpala bremen deyken hicleri oynuyordu.
Ben Galatasaray dan sonra Berlini tutuyorum. Yani her maclarini seyrederim, bu oyuncu fark yaratir bizim ligde. Ne yalan söyliyeyim, Bundesliga da neredeyse üstten ilk 8-9 takimdaki oyuncularin %70-80 i bizim ligimizde öne cikar. Baksana Kaiserslautern ile küme düsen Olcay bizim ligde süperstar muamelesi görecek utanmasalar. Yabanci örnegi verirsem, mesela Ernst ya da bu sezon Akpala. Akpala bremen deyken hicleri oynuyordu.
Bizim Einstein'lar CL'de oynamayan oyuncuyu istemez.. mou ister
Ali Ece bugun programda İzzet'in 5 maçını izlediğini youtube videolarında gördüğünüzden daha iyi futbolcu olduğunu söyledi.Tek eksiği savunma yapmıyor olması dedi