Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu Alman Futbol federasyonun 2000den sonra açtigi yetenek akademilerlemi alakali?

Duyduguma göre 2000den sonra Almanya'da baya gelişme olmuş.

Bu konuda pek bir bilgim yok ama dogru olma ihtimali cok yüksek. Hepimiz görüyoruz son 10 senede nasil oyuncular ciktigini almanyadan. Hele hele su son 5-6 senede.

Ben onun Chedjou ile ilgili söylediklerinden sonra değerlendirmelerine şüpheyle yaklaşıyorum artık.

chedjonun yanında kademe ve pozisyon bilgisi iyi bir oyuncumuz olsa çok başarılı olurdu aslında.

Chejou bnana biraz song'u andırıyor, müdahele yeteneği ve tackle ile öne çıkan bir oyuncu ama sürekli duran toplarda adam kaçırıyor aynı semih gibi.

Allem ediyoruz gallem ediyoruz itiraz ediyoruz isyan ediyoruz hatta küfür ediyoruz yine de yabancı alıyoruz şaka maka 2 adam aldık yine :)

1526918_692518380788978_1551885788_n.jpg

Herif illuminatici çıktı :/

chedjonun yanında kademe ve pozisyon bilgisi iyi bir oyuncumuz olsa çok başarılı olurdu aslında.

Chejou bnana biraz song'u andırıyor, müdahele yeteneği ve tackle ile öne çıkan bir oyuncu ama sürekli duran toplarda adam kaçırıyor aynı semih gibi.

İşte sıkıntı da orada. Biz Chedjou'yu kademe ve pozisyon bilgisi var diye aldık, daha doğrusu öyle bir beklenti içindeydik. Zaten bizim sorunumuz pozisyon bilgisinden yoksun stoperlerimizin olmasıydı ve bunların yanına bir tane lider özelliklisini getirmeyi düşündük. Ama sonuç olarak aynı tip stoperden bir adet daha almış olduk.

Ali Ece iyidir hoştur ama futbolculara karşı genelde fazla pozitif sürekli.

Ancak en son Tarık konusunda realist konuştu.

Evet ben pek negatif konuştuğunu görmedim o adamın. Yani genelde artı yönlerini ön plana çıkarmayı tercih ediyor, halbuki daha da önemlisi eksi yönlerini ortaya koymak. Tarık için ne söylediğini dinlememiştim, ne dedi ki onunla ilgili?

İşte sıkıntı da orada. Biz Chedjou'yu kademe ve pozisyon bilgisi var diye aldık, daha doğrusu öyle bir beklenti içindeydik. Zaten bizim sorunumuz pozisyon bilgisinden yoksun stoperlerimizin olmasıydı ve bunların yanına bir tane lider özelliklisini getirmeyi düşündük. Ama sonuç olarak aynı tip stoperden bir adet daha almış olduk.

kesinlikle öyle.

chedjou dany'nin biraz daha mental olarak güçlü versiyonu , sağ bek olarak oynayabilmesi bir avantaj ama dribling ve top sürme beceresi pek yok , yine de merkezde topu ileriye taşıyabiliyor.

Yanında klişe olacak ama pope tarzı bir adam olsa tadından yenmezdi.

Evet ben pek negatif konuştuğunu görmedim o adamın. Yani genelde artı yönlerini ön plana çıkarmayı tercih ediyor, halbuki daha da önemlisi eksi yönlerini ortaya koymak. Tarık için ne söylediğini dinlememiştim, ne dedi ki onunla ilgili?

23 yaşında ve bahsedildiği kadar genç değil. Asıl yeri bek değil ve bir kaç maç iyi oynadı bekte herkes onları hatırlıyor. Mesela açın bir Elazığ maçını izleyin dedi. Bu kadar gürrültü koparılacak adam değil dedi. İshak daha kötü diyor.

Ben de aynı fikirdeyim.

Pazartesi demisti sanki AMK Telles icin? Bugün degil diye biliyorum ben

Sayın modlar... Chrome 384 no'lu sayfada kötü amaçlı yazılım tespit ediyor. Ne varsa silin o sayfada...

beyler chrome 384. sayfada kötü amaçlı yazılım olduğunu söylüyor 2 sn açıyor sonra uyarı veriyor

kesinlikle öyle.

chedjou dany'nin biraz daha mental olarak güçlü versiyonu , sağ bek olarak oynayabilmesi bir avantaj ama dribling ve top sürme beceresi pek yok , yine de merkezde topu ileriye taşıyabiliyor.

Yanında klişe olacak ama pope tarzı bir adam olsa tadından yenmezdi.

Popescu olsa elbette farklı olurdu o kesin. Tabi Popescu'nun yanında biz bile oynasak herhalde bir şekilde göze batarız o da var :)

Ama aynı şey bence Semih için de geçerli. Yanında Ujfalusi varken ne kadar faydalı olduğunu gördük. Kontenjan belası olmasaydı hadi neyse derdik de, kontenjanı bu tarz fark yaratamayan bir adam için yemek de can sıkıcı oldu açıkçası.

Şükrü Emre'nin paylaştığı illuminatici fotolar nedeniyle 384. sayfa alarm veriyor.

23 yaşında ve bahsedildiği kadar genç değil. Asıl yeri bek değil ve bir kaç maç iyi oynadı bekte herkes onları hatırlıyor. Mesela açın bir Elazığ maçını izleyin dedi. Bu kadar gürrültü koparılacak adam değil dedi. İshak daha kötü diyor.

Ben de aynı fikirdeyim.

Kötü zaten ya hiçbiri iyi değil ki. Tek farkları bizim elimizdekilere göre belki 1-2 tık daha yukarıdadırlar, o da biraz gençliklerinin verdiği dinamizmden kaynaklı. Zaten kontenjan derdi olmasa Karabük'te bile zor oynarlar.

384'de ne paylaştınız la açmıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt