Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles ve Hajrovic iyi çıkarsa bile yeterli bence devre arası için. Tabiki Hakan, Tolgay, Ömer gibi adamları alalım isterim ama alamıyorsak da bu ikisi beklediğimiz gibi çıkarsa yeter.

Oyuncunun nasil top oynadigini benzetiyorum, ikisi ayni tip oyuncu ama Bony 34+ degil.

Drogba hava toplarına daha hakim, oyun görüşü daha iyi, pasları daha iyi, lider özellikleri var, takım oyununda daha iyi ve defansa da yardım ediyor. Bony Drogba gibi güçlü doğru.

Drogba hava toplarına daha hakim, oyun görüşü daha iyi, pasları daha iyi, lider özellikleri var, takım oyununda daha iyi ve defansa da yardım ediyor. Bony Drogba gibi güçlü doğru.

Ben onu Vitesse'de çok izledim, onun oyun görüşü gayet iyi ve Vitesse'nin en önemli, iyi pas verebilen oyunculardan biriydi.

Drogbanin lider özellikleri var ve hava toplarina daha hakim, ama adam iyice yaşlandi.

telles ve hajrovici aldık farz edersek birde yerli stoper aldıkmı tamamdır bu iş fazlası zarar

Telles,hajroviç,yabancıstoper,yerlibek,yerlistoper yeterli bence bu sezon için. Tabii alınırlarsa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Telles ile Hajrovic kamp başlamadan açıklansın Türkiye Kupası maçlarında izleyelim :D

Ben onu Vitesse'de çok izledim, onun oyun görüşü gayet iyi ve Vitesse'nin en önemli, iyi pas verebilen oyunculardan biriydi.

Drogbanin lider özellikleri var ve hava toplarina daha hakim, ama adam iyice yaşlandi.

Ben Drogba'nın o yaşlarda ki performansından bahsediyorum.

Lukkakku_1764861a.jpg

Al benden de okadar. Umut Bulut'tan bile kat kat kötü bir oyuncu. Sürekli sakat olan bir adam ayrica.

O adam sanki buradaki üyelere tesvik veriyor benim ismimi söyleyin diye, baska bir aciklamasi olamaz bunun.

Gereksiz yere artistlenen, cirkef oyuncunun teki. Pas yüzdesi cok düsük, arkaya cok adam kaciran, kazma ön liberodan bek olan bi oyuncu.

Abartma la Muhammet kötü oyuncu falan değil. Tam tersi yetenekli bir oyuncu ama müzmin sakat. Şu an Cenk Tosun'un bile kat kat gerisinde bu bir gerçek ama kötü oyuncu değil kesinlikle. Ben şu an Cenk'i Muhammet'e tercih ederim yani çok net.

Salih için ise söylediklerine katılıyorum. Geçen sene iyi bir çıkış yaptı ama bu sene tüm takımla beraber onun da perti çıkmış gibi.

İstisnai halleri geç kardeşim. Bu göçmenlikle alakalı bir durum ve ayrı bir madde. Ayrıca bunların örnekleri daha önce Türkiye'de yaşanmıştır. Baliç, Boliç ve şuanda oynayan Malki gibi bir sürü futbolcu gelmiştir Türkiye'ye. Eğer senin dediğin durumlar söz konusu olsa, akrabağlık ve göçmenlik durumlarından bu adamların 1 haftada vatandaşlıkları çıkmazdı.

göçmenlik de istisnai haller başlığının altında ki zaten, nasıl geçebiliriz?

bak burda benim kendimi yırtma sebebim yapılan dezenformasyon.

örneklemek gerekirse kasımpaşalı oyuncu. o bile oldu bu neden olmasın diyolar, ama bilmedikleri adamın annesi türk vatandaşı.

sonra bolic-balic bahsediliyo, o zamanki tff ve vatandaşlık ile ilgili kuralları kim biliyo, kimse. bir dönem 3 sezon türkiyede oynayan vatandaşlık alabiliyodu, bunları göz önünde bulundurmadan yapılıyo.

emir preldzic örneği. bu adam milli takımımızda oynatılması için hemen vatandaş yapıldı, istisnai haller altında. tbf böyle olanların hemen yerli sayılmasına izin verirken tff ise vermiyo. bu da dikkate alınmıyo.

sözün özü ortada dönen bilgi kirliliği kafa karışıklığı yapıyo, dahası gereksiz suçlamalara sebep oluyo. hatırlatırım sezon başı ali adnan için de alınırsa türk oynar dendi, rize aldı, türk oynuyo mu, hayır. demek ki sağda solda yazılan herşeye inanmamak lazım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4Wti06JesDU[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HRpmKEaj9e4[/media]

Yerli oyuncu kıtlığında , Antep bu kadar dardayken almamak aptallık olur...Takasla istemediğim oyunculardan birini de göndeririz.

Tek sıkıntısı sakatlık sorunu o da iyi bir kondisyonerle hallolur...

1 sene bizim takımda oynasa Burak ve Umut'tan birini kadro dışı kalır..

En iyi potansiyelli yerli forvet...Hakan Şükür'ü andırıyor.

Abartma la Muhammet kötü oyuncu falan değil. Tam tersi yetenekli bir oyuncu ama müzmin sakat. Şu an Cenk Tosun'un bile kat kat gerisinde bu bir gerçek ama kötü oyuncu değil kesinlikle. Ben şu an Cenk'i Muhammet'e tercih ederim yani çok net.

Salih için ise söylediklerine katılıyorum. Geçen sene iyi bir çıkış yaptı ama bu sene tüm takımla beraber onun da perti çıkmış gibi.

Sneijder'de Scott Pirideyken sürekli sakatlık yaşıyordu o Mancininin getirdği kondisyonerle hallolur...

Bizim maçta skoru tek başına çeviriyordu iyi hatırlayın.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan David Astori için menajerinden flaş bir açıklama geldi. Astori'nin menajeri Claudio Vigorelli; "Astori, Türkiye'ye gitmek istemiyor" dedi.

Herhangi bir spor programı var mı akşam? Beyaz Futbol veya Kanaltürk'teki program falan yok sanırım :(

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4Wti06JesDU[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HRpmKEaj9e4[/media]

Yerli oyuncu kıtlığında , Antep bu kadar dardayken almamak aptallık olur...Takasla istemediğim oyunculardan birini de göndeririz.

Tek sıkıntısı sakatlık sorunu o da iyi bir kondisyonerle hallolur...

1 sene bizim takımda oynasa Burak ve Umut'tan birini kadro dışı kalır..

En iyi potansiyelli yerli forvet...Hakan Şükür'ü andırıyor.

Attığı ilk gol Musleranın hatası çok rahat çıkarabilirdi o topu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt