Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan+Koray bize önlibero, sağbek, stoperde oynayabildikleri Kaan b sanırım solbekte oynayabildiği için gelecek için çok iyi yatırım olur. Ayrıca Alman jugend ligleri var A ligleri 19 B ligleri 17 yaş altı Sinan Kurt o liglerden birinde oynuyor birçok iyi santrafor ortasaha var gurbetçi ayrıca asist sayısı yüksek bir sağbek ve sanırım B West liginde hem solbek hem stoper oynayan 8 gollü Orkun diye bir çocuk var 16 yaşında sadece Alman vatandaşı gözüküyor.

Kaan, Koray, emre Can, Samed Yeşil bunlar 2 senen önce 17 yaş altı dünya şampiyonu olan Alman milli takımındaki 7 gurbetçiden bazıları. Bizim scoutları Avrupa liglerini ve genç liglerini iyi takip etmeli ve iyi de bir altyapı yatırımı yapmalıyız bence.

Ayrıca bu Alman genç liglerinden birinde hem alman hem İspanyol vatandaşı olan gol makinesi bir çocuk var muazzam sözleşmesi de bitiyor ama Türk değil ne yazık ki.

katılıyorum Almanyada gençlerle ilgilenmeliyiz genc yaşlarda kapmalıyız Türkiye'ye gelince hop 5 ml euro oluyor.

Kaan Ayhan , Hakan Çalhanoğlu , Ömer Toprak , Serdar Taşcı , Sinan Bolat , Emre Can'ı alalım Hajroviç de yerli statüsünde oynasın fenerliler yabancı sınırı kalksın diye dua ederler :)

Giray bir kaç ay önce menajerleri aracılığıyla GS'da oynamak istediğini belirtmiş. Böyle bir şey okudum twitter'da ne kadar doğru bilemem.

Kaan Ayhan , Hakan Çalhanoğlu , Ömer Toprak , Serdar Taşcı , Sinan Bolat , Emre Can'ı alalım Hajroviç de yerli statüsünde oynasın fenerliler yabancı sınırı kalksın diye dua ederler :)

Ben pek zannetmiyorum sonuçta alacakları oyuncu en fazla Sow ayarında olur.

Biz ise dünya çapında oyuncular getiririz.Ara çok açılır...

Onu belirttim zaten renktaş, hiçbir kazık bir Amrabat olamaz :) Bjk'nin de yediği kazıklar az değil ama, Tabata'ya 8, İsmail Köybaşı'na 6,5 milyon verip Antep'i zengin ettikleri günleri unutmadık.

Ona rağmen batıyor antep renktaş :D

Giray Kaçar iyi alternatif olur aslında :).

ulan ne cok buyutuyorsunuz su gurbetci futbolculari,1-2 yil once sercan,tunay,mevlut vs gibi bir ton adami kesin almamiz lazim bu adamlar kacmaz diye onlarca mesaj atildi transfer forumunda hani nerde bu adamlar.Kesin cözüm alt yapiya yabanci saglam bir ekip getirip ordan adam cikarmak.

Onu belirttim zaten renktaş, hiçbir kazık bir Amrabat olamaz :) Bjk'nin de yediği kazıklar az değil ama, Tabata'ya 8, İsmail Köybaşı'na 6,5 milyon verip Antep'i zengin ettikleri günleri unutmadık.

Tamam da, bu paralari 10 taksitle veriyorlar, sonra satan takima da bir hayri dokunmuyor, geldigi gibi giidyor paralar :)

o ne len acaip bir baslik gordum sonra editlendi ¿¿

ne ayakti o oyle

Milli takım kurulan tüm yaş gruplarında Türkiyedeki ve gurbetçi en iyi oyuncuları toplayıp başlarına bizim efsane oyunculara iyi antrenörlük eğitimi aldırıp koyacaksın A takımı gibi aynı sistemde çalıştıracaksın. yabancı sınırı olmayan ülkelerdeki birinci liglerde ucuza takımlar alıp bunların iyilerine orada oynatacaksın değişik kıtalardaki ülkelerde de ucuza takımlar alıp o coğrafyanın iyi gençlerini toplayacaksın. Sonra en iyilerini bizim as takıma alıp yaşı gelip bizde oynayamayacağı belli olanları da sonraki satış yüzdesi ve alış önceliği ile başka takımlara satacaksın. Bizim böyle bir planlama yapmamız lazım.

Her sezonda takımda en az 3-4 winner süper yıldız olursa genç çocuklarda birer ikişer bunların yanında pişer. Kaliteli yabancıya ve gençlere paramızı harcamış oluruz. Gözümüzden kaçıp başka takımda ileri yaşta parlayan yerlileri de işimize gelirse alırız.

Umarım Hajroviç i yerli statüsünde oynatabiliriz yoksa bir yabancı sorunu daha ortaya çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt