Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih benim için Serdar Aziz ile aynı kefendedir. Ikisi de kazma.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Salih Sakaryadayken on libero olarak oynuyordu ama box to box gibiydi; sonra sağ bekte aslında mecburiyetten oynadı ama 4 milyon euro falan çok uçuk rakamlar...

Ne salihi ya kayseriden oyuncu mu alınırmış arkadaş hala akıllanmadık mı.. Kayseriden çıkıp büyük kulüplerde tutunmuş birini söyleyin bana.. Gökhan Ünal,İlhan Parlak, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Furkan, Hasan Ali, Amrabat..

bek icin fazla hantal bi eleman,stoper diyolar esas mevkisi ama ne yalan söleyim ben begenmiyorum elemanı,sadece caner olayından dolayı biraz sempatim var ama topculugu vasat gibi sanki

salih gelirse klasik bir Galatasaray btransferi olur oynat madan geri yollarız

Stoper için alternatif olabilir anca Salih, sağ bek için düşünülmüyordur. 4 milyon Euro da komik zaten yok artık.

Kaynak ta çok iyiymiş ama.

şunu belkide 100. kez yazıyorum. Salih in aslı ön libero dur , Sakaryaspor da bu pozisyonda parlamıştır. çok iyi bir alternatif olacaktır gelirse.

Salih Dursun fenerli topculara verdigi atarla bi sansi hakediyor bence

Tek Yürek ‏@TekYurekcom46 dk

Serse Cosmi: "Serie A'da bir Galatasaray yok. Lig bitmiştir dün itibariyle. Juve, herkesten her konuda üstün olduğunu gösterdi."

akıllı olun,EN BÜYÜK GALATASARAY

bu arada ben salihi daha genc sanıyodum 91liymis,insallah bek olarak düsnmüyolardır,bek icin schalkede cocugu yoklamak lazım

20140106_Amk_Gazetesi_001_XJ96K.jpg

sabri ,salih dursundan daha iyi bir bekdir , salih dursun kesinlikle bizim ayarda bir oyuncu değil..

arkadas tarık icin 500 bin euro vermeyip de salih icin bahsedildigi gibi 4 milyon verirsek pis küfür ederim

salih dursun transferi yapılırsa ciddi yazıklar olsun evet yazıklar olsun ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt