Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naa garip adamlar var burda. Caneri geri isteyenler,Salih Dursunu begenip 4 milyonu cazip görenler. Türkiyede 4 büyüklerin disinda hic bir takimda hic bir türk oyuncu 1-2 Milyon üzeri etmez. O 1-2 Milyonu da ayip olmasin diye yazdim. Cogu adamlar 200-500 binlik adamlar. Ama bizde para bol ya savurun elin yetersiz mal oyuncularina. Tarika 3, Serdar Azize 6,Salih Dursuna 4,Ishaka 4. Oh ne güzel. Bunlarin hepsini toplasan degeri 3 Milyon etmez.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Hersey futbol demek degildir. Caner tam karakterine uygun kulüpte oynuyo. Iyi futbolcu olmalarina ragmen Riera da zaman zaman eboue de karaktersiz hareketlerinden dolayi tepkimizi cekmiyorlar mi??? Ben elmander gibi selcuk gibi centilmen adamlar gormek isterim takimimda ama melo da candır :)

Bu arada salih dogruysa tugay kerimoglunun kulüpten ilişiği kesilmeli net soyluyorum. Bu kadar çapsız bi adamı alirlarsa sabri vazgeçilmez olur...

Beğenmediğimiz Sabri bile bu Salihden iyidir. Yani düşünün nasıl bir adam olduğunu.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

salih bence kötü oyuncu değil. Mancini birçok bölgede kullanabileceği joker bir oyuncu arıyor. yabancı sınırıda olduğuna göre mantıklı bir hamle. sağbek-orta sahave stoperde kullanabilir. ama 4 milyon etmez tabiki orası ayrı. 1-2 milyon arası uygundur.

Ben Hajrovicin yerli statüsünde oynayabilecegine innanmiyorum,Dany gider,Hajri aciklanir,Rieranin sözlesmesi fesedilir,Telles aciklanir,Hajri ileriye dönük bir yatirimdir,önümüzdeki sezon tekrar 6 2 2ye dönülür,zaten Fener kabul etseydi devre arasinda degisiklik yapilacakti,adamin amcasinin Türk asilli oldugu söyleniyor,amcasi Türkse abasida Türk olmali.

Caner transferi harika olurdu.

Caneri isteyenler yüzünden ban yiycem. Böyle aşşğılık bir adamın bizim takımla bi daha işi olmaz, olamaz ! Eboue bile kabak tadı verdi artık ota boka yatmasından. Caner dünyanın en iyisi olsa da eksik olsun sol bekte hakan baltaya razıyım.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Caneri isteyenler yüzünden ban yiycem. Böyle aşşğılık bir adamın bizim takımla bi daha işi olmaz, olamaz ! Eboue bile kabak tadı verdi artık ota boka yatmasından. Caner dünyanın en iyisi olsa da eksik olsun sol bekte hakan baltaya razıyım.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Birader adam oynuyo mu oynuyor . Karakterinden bize ne ? Onemli olan GS BASARISI .

tam sorucaktim kendisine email atip kendi cevapladi twitterdan :D

Sercanın akrabası ise derhal vazgeçilmeli transferden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt