Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ıkı dakika yorumları okıyım dedim pişman ettiniz yahu.

nasıl bı karamsarlık anlamıyorum

en basından berı bellı turk statusu alınıcak durumdaysa adam transfer edılecek dıye

ne sanıyosunuz bu işi anlamıyorumkı adamla görusmeler başladığında bir titreme geçirip ardından türk falan mı olacaktı.

imzayı atar 1 hafta 10 gun ıcınde gerekli işlemler yapılır vatandaşlığa gecer

ama yok ila hemen şimdi olacak hersey. olmassa lanet okumalar gider yapmalar falan.

acayipsiniz yahu.sabırsız değil acayipsiniz.

Hajrovic, Telles, Bruma, Sneijder, Melo, Muslera.

Selçuk, Burak, Semih, Zan, X?

4-2-3-1

Burak​

Bruma - Sneijder - Hajrovic

Melo - Selçuk​

Telles - Zan - Semih - Sabri?

Nando​

Amrabat ve Dany gidici o zaman. Riera sezon sonu gider. ŞL'de iş görür. Defansa da 2 yerli transfer yaparız bence.

Bugün mü dedi bunu ne zaman dedi nerede dedi ?

Ünal Aysal: Hajrovic’in kontratını resmileştirince Türk vatandaşlığı için başvuracağız. Türk statüsünde oynamasa bile yabancı kontenjanından yer açar oynatırız.

Facede bi Galatasaray sayfasından aldım onlarda NTVsporda dediklerini aktarıyorlardır bunda onlardan biridir. Onlarla birlikte verdiler çünkü

------------Burak-------------

Bruma-----Sneijder-----Hajrovic

--------Selçuk---Melo---------

Alex---Semih---Gökhan---Salih

----------Muslera-------------

Hajrovic yabancı olarak geliyorsa 2. devreden itibaren bu kadroyu görebiliriz. Tabi arada Bruma sık sık tribüne gider yerine Drogba oynar. Ayrıca Chedjou - Eboue ikilisi fazla forma şansı bulamaz ligde. O yüzden isteyenler varsa 3-5 demeden göndermek lazım.

Başkan ne desin yerli mi desin

Saçmalamayın lütfen

Adam lugatına göre konuşuyor

Şu an Hajroviçin yerli statüsü başvurusu devam ediyor

Ne desin adam yerli mi desin ?

İşlemler bitince yerli der ancak

ben gelen ve giden yabancılar sonrası en fazla 7 yabancı bekliyordum görünen o ki yine 10 yabancı olacak kadroda ve 4 ü tribünde oturacak

ALLAH ONLARIN EVLERİNE YABANCI STATÜSÜ ATSIN

Tamam da oynayamıyoruz ki iki kanatla, Burak ve Drogba olduğu için. Türkiye Kupası'nda oynarlar anca.

Burak kesilir. Mancini FT gibi değil. Onun için önemli olan oyuncular değil, oynattığı sistem, taktik anlayıştır. Bunu bu kadar maç sonra hala çözemediniz mi renktaş. Kaldı ki Burak'ın kesilmesi de lazım zaten. Şimdi önemli olan alınacak yerlilerin stopere veya beklere alınması. Hücum yabancılardan oluşur.

Bu Rossi ne kadar sanssiz bir futbolcu ya. Adam uzun süre sonra yine sahalara döndü ve iyi bir sezon geciriyordu ama simdi yine dizinde capraz baglar yirtilmis galiba.

ıkı dakika yorumları okıyım dedim pişman ettiniz yahu.

nasıl bı karamsarlık anlamıyorum

en basından berı bellı turk statusu alınıcak durumdaysa adam transfer edılecek dıye

ne sanıyosunuz bu işi anlamıyorumkı adamla görusmeler başladığında bir titreme geçirip ardından türk falan mı olacaktı.

imzayı atar 1 hafta 10 gun ıcınde gerekli işlemler yapılır vatandaşlığa gecer

ama yok ila hemen şimdi olacak hersey. olmassa lanet okumalar gider yapmalar falan.

acayipsiniz yahu.sabırsız değil acayipsiniz.

sırf bu yüzden 2 hafta foruma girmiycem.yoksa küfür edecem osman kardeşim her birine.

Cok riskli bir is yapiyoruz, önce pasaportu cebe koyup transferi öyle yapsak olmuyor mu??

Elimizde patlayabilir..

Başkan ne desin yerli mi desin

Saçmalamayın lütfen

Adam lugatına göre konuşuyor

Şu an Hajroviçin yerli statüsü başvurusu devam ediyor

Ne desin adam yerli mi desin ?

İşlemler bitince yerli der ancak

valla bizim başkan pek lugatına göre konuşan biri değil ...hani dan diye konuşanlar varya öyle yani yalan dolan kıvırma pek bilmez ne biliyorsa söyler...izzetin yerli olma olayı olsaydı kesin söylerdi....

Büyük ihtimal en geç Pazar gününe kadar bütün transfer biter.Zaten en fazla 3 oyuncu ŞLde oynayacak.Izet,Telles ve olursa yabancı stoperi bildirirler.Ayrıca Salih ve Kaan Ayhan alınır.Onlarda kupa ve ligde oynar.Başkada transfer olmaz.

KARAMSARSINIZ KARAMSAR.hajrovic Türk olur,kendi dedi Türk pasaportu alıcam diye..ne acayip bi taraftarsınız ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt