Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyleneni anlamamak böyle birşey demek ki önce yabancıları bitirecegiz dedi ama Izzet yabancı demedi, artı Izzet Türk olarak oynayacak...

Ünal aysal: Mancini'den bir liste istedik, şartlarımıza göre oyuncu alalım dedik. Hoca bize her pozisyon için 3-4 kişi önerdi, ne yaparsanız yapın dedi.

eğer mancini ne yaparsanız yapın dediyse bilin ki kalıcı değil bu adam yazın gitmezse şaşırmam.

Son 40 sayfadaki yorumların çoğu Hayrovic yerli mi sayılacak yabancı mı konusuyla alakalı. Az bi durun bu ne karamsarlık bu ne sabırsızlık. Doğru düzgün bilgisi olan yok işte 1000 kere aynı şeyleri söylemenin kime ne faydası var.

valla bizim başkan pek lugatına göre konuşan biri değil ...hani dan diye konuşanlar varya öyle yani yalan dolan kıvırma pek bilmez ne biliyorsa söyler...izzetin yerli olma olayı olsaydı kesin söylerdi....

adam başvuru yapacaz diyor, normal şartlarda yerli statüsüne geçmesi gerekiyor

Tahminimce tffye güvenmediği için net bir şey söyleyemiyor

Ünal aysal: Mancini'den bir liste istedik, şartlarımıza göre oyuncu alalım dedik. Hoca bize her pozisyon için 3-4 kişi önerdi, ne yaparsanız yapın dedi.

eğer mancini ne yaparsanız yapın dediyse bilin ki kalıcı değil bu adam yazın gitmezse şaşırmam.

ne yaparsınız yapın " alın" demişte olabilir...

Nerelerden nelere çıkarıyoruz valla yav

"

Dışarıda pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Neden değiliz, yabancı sınırımız var. Türk oyuncular üzeridne çalışmalarımzı yapıldı. Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer sayfalarınıza koyacağınız isimler olacak. "

hadi inşallah....

benimde dikkatimi çekti o söz ve hiç hoşuma gitmedi inş başkanın klasik türkçesinden ibarfettir bu söz..

Tolgay Arslan falan alinsa bari.

TRT Spor'da mac izlemek isteyenlere duyurulur.. Milan-Atalanta var suan.

Len çok biliyorsanız iki tane bürokrat sokun araya yarın pasaportu alsın adam daha transfer olmamış Türkiye'ye ayak basmamış hayal kırıklığı bilmem ne.

Abartmayı ne kadar seviyorsunuz yahu. "Ne yaparsanız yapın" demekle anlatmak istediği; her pozisyon için 3-4 isim vermiş ve bu futbolculardan hangisini alabiliyorsanız alın demiş. Demek ki verdiği isimlerin hepsine güveniyor Mancini, aşağı yukarı aynı kalitede adamlardır.

şu yabancını sınırını çıkaranların Allah evlerine ateş düşürsün...:cool:

abi yapmayın ya bukadar karamasar olunmazki zaten elde var 10 yabancı illlaki planı programı yapılmıştır giden olucak tribüne çıkan olucak 11 de olacakalar yapcak bsy yok burda amaç kadroyu zenginleştirmek bunuda bu yönetim yapıyor ayrıca transfer işi herzman kumardır brumada izet de tellesde ya tutar ya tutmaz denemeden görmeden izlemeden bilemeyiz bekleriz ve görürüz eger bu takım sene sonu şamp. olmazsa ozman hepimiz şikayetimiizide belirtitriz gerkeeni yaparız olumlu bir şekilde şimdilik karamasarllıgı bıtrafa bırakıp destek olmalıyız ben bukadar karamsar değilim transferlerdende memnunum hakkkımızda hayırlısı olsun....

Alex Telles´e cok sevindim. Özellikle Mancini´nin israrla istemesi benim icin cok önemli.

Hajrovic konusunda ayni duygulari paylasmiyorum. Yabanci olacaksa daha iyisini beklerdim Baskandan acikcasi.

Tamam genc oyuncu filan da, piyasada ne genc oyuncular var illa yabanci olacaksa.

Bu kontenjan sisteminde Bruma ve Hajrovic zor. Ikisinin de körelmesini istemem acikcasi.

Digerleri Türk oyuncularmis zaten. Umarim stopere iyi bir Türk aliriz da, ligde biraz rahatlariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt