Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6+2+2'ye dönülse ne olurdu ya. Tribünde oyuncu tutmanın kime ne faydası var..

Telles transferi begendim.

- sonunda kailteli gözüken bir bek

- orta saha'dada oynayabiliyor. Onun için Melo'yu küçük maçlarda dinletebiliriz ve Telles-Selçuk ikilisiyle oynayabiliriz.

Hajrovic ise yabanci olmamasina bagli. Eger yabanci statüsle oynayabilirse saçma transfer. Verecegimiz parayi gidip Portekiz, Ispanya veya Almanya'da daha yetenekli oyuncu bulabiliriz kesin.

Eboue ligde düşünülmez pek, Veysel veya Tarık alınacak çünkü.

Eboue mi Tellis mi ilk 11 bencede Tellis'in oynamasıdır zaten sol bek olarak sadece Hakan var.

Tarık sadece sol bek oynuyor ama Veysel Sarı her bölgede oynayabiliyor bildiğim kadarı ile.

yani sol bek Tarık, sağ bek Veysel bile olabilir.

Eger Hajrovic yabanci statüsünde oynayacak ise son yillarin en kötü ve sacma transferi diyebiliriz.

Ulan Bruma var daha.

Gesendet von meinem Xperia Z1

o kadar düşünüyorlardır heralde bu adam illa türk statüsünde oynar yoksa gelmesinin bir anlamı yok her habere inanmayalım bekleyelim biraz

kesinlikle doğru bir yorum.

muslera - tellis - chedjou - eboue- melo - sneijder - drogba

bu şekilde bile 7 ediyor daha Bruma ve Hajrovic'e yer nerde açılabilir?

Ligde yine karman corman bir 11 ile idare edecegiz yine sanirim.

Ara ara Bruma, ara ara Hajrovic oynar. Eboue zaten gecmis olsun artik.

Alex bile ara ara tribünde oturur diye düsünüyorum.

Kupa icin sikinti yok ama :) Iyi bir kadro kuruluyor. Aynisi CL icin de gecerli.

Ama lig icin ayni sikinti devam edecek maalesef. Ben 11 kuramiyorum.

O haberi yalanladi daha sonra Kayseri.

Ligtv sitesinde roportaji var hurmanin, galatasaray şık bir davranis gosterdi bizden oyuncuyla gorusmek icin izin istediler bizde izin verdik dedi transfer hakkinda olumlu dusunuyormus

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

olm bu italya ligini tivibu vermiomuydu ya trt sporda ne işi var hstasyıım bn la seri a nın...

Eboue mi Tellis mi ilk 11 bencede Tellis'in oynamasıdır zaten sol bek olarak sadece Hakan var.

Tarık sadece sol bek oynuyor ama Veysel Sarı her bölgede oynayabiliyor bildiğim kadarı ile.

yani sol bek Tarık, sağ bek Veysel bile olabilir.

Konu Cl olunca tabi ki Eboue tartışmasız 11 oyuncusudur ama mevcut kadroda kesilmesi gereken ilk iki yabancı bence Eboue ve Chedjou.

veysel ve tarıkdan yavas yavas umudum azalıyor ama inş alırız hayırlısı olsun tabi :D

Tarık ile anlaştık sanırım, hatta imzalar bile atıldı deniliyor. Alper olayına dönmesin diye yüklü bir tazminat da koymulmuş, 7 milyon euro idi sanırım. :)

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Zce69sMKaeo[/media]

bnce ligde eboue chedjou ıkılısının yeri garanti değil

Eboue´ye zaten lig icin gecmis olsun. Oynamasi mümkün degil. CL icin cok lazim, cünkü Salih´e filan güvenemem ben.

Yine karisik bir durum olacak ya. Mac eksikligi falan filan. Alex Telles bile herzaman 11 oynayamaz bana göre.

Chedjou´yu kesmek icin iyi bir Türk stoper transferine ihtiyac var.

Herseyi gectim, umarim transfer ettiklerimiz beklentileri karsilar. Bide öyle bir durum var

yabancı olsa ne olacak ki, dany riera amrabat oturacağına bruma izet otursun çıtı çıtır :)

Ligtv sitesinde roportaji var bakabilirsin :)

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt