Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 transfer için söyledikleri şeye bak ey Allahim

Discovery cihazımdan gönderildi

yabancı olayı olmasa bu transfere gıkımı çıkartmam ama şu yabancı olayı varken 6 yabancının hiçbiri tartışılmaz kalitede olmalı..üstelik seneye 5+0+3 olacakken...

Hajrovic iyi olsaydi milli takimda ilk 11 oynayip Bosna Herseki sampiyon yapardi.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Ya misafir olarak yorumları okumayı tercih ediyorum çünkü kullanıcı olarak girersem illaki kalp kırmak zorunda kalıcam :( O yüzden kendimi özellikle misafir olmaya kasıyorum ama dayanamıcam.

Ya arkadaşlar farkındamısınız? Herşeyin en iyisini biz biliyoruz. Kimseye saygı duymuyoruz. Ya sizin hiçbir yöneticiye kızma hakkınız yok ki? Hepiniz profesörsünüz, herşeyin en iyisini siz biliyosunuz. Sizin düşüncenize uyuyosa doğru, uymuyosa yanlış hamle. Yani doğrular ve yanlışları siz belirliyorsunuz.

Ben de o zaman sizlere şunu söylerim, madem sizin doğrularınız var, yönetimin teknik heyetinin de doğruları vardır. KARIŞAMAZSINIZ! KIZAMAZSINIZ!

hajrovic yabancı olduğuna göre amrabat riera filan gönderirler heralde. ünal başkan demişti sadece 1 yabancı alacağız diye

*yabancı olarak oynayacağına göre yazacaktım

Hakan'ı halen ciddi sanan var yahu :sleeping: İlk başta ben de ciddi sandım da ilk cevapta belli etti kendini zaten.

Transfer donemlerinde buraya geliyo iki uc kendini bilmez(baska zamanlarda gelmez ) hicbiseyide begenmezler sanki robben gelcekti.Bi de hersey hemen olsun ister bu tur canlilar.Aslinda bunlar turediginde hemen kafalarini kesicen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hajrovic konusunda beklemek lazim. Iyi oyuncu ancak Galatasaray da citayi yükseltti artik.

Umarim katki saglar da, süphelerimiz bos cikar. Ancak yabanci transferinde garanti hamle bekliyorduk sahsen.

Direk katki saglayacak oyuncularin alinmasini beklerdim. Alex Telles tamam, cünkü herkes cok övüyor, ancak Hajrovic süpheli.

Umarim beklentileri karsilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt