Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de diyorum ki, hali hazırda 2 vatandaşlığının olması Türk vatandaşlığını almasına engel değil. Kökenlerinde varsa alabilir.

çok emin olmasam da bildiğim kadarı ile engel, 3 ülke vatandaşlığı istisnai bi durum ve köklerle ilgili değil.

bugün türkmenistanlı adam yabancı olarak türkiyede oynuyo ama adam türkiyedekilerden daha türk köken olarak :D

Hakan sanırsam ironi yapmış ama bu aralar nedense bu ironiyi yapanlar uzattıkça uzatıyorlar, sonra olmadık yerlere gidiyor konu (Bkz. Davut'un kuş damgası yemesi gibi) Bide milletle tartışmaya giriyorlar bir ironi yüzünden. Kesip atmak zorlarına mı gidiyor anlamıyorum ki.

Hakan saka yapiyor bence...böyle sacma düsüncelere sahip bir arkadas degil...zaten bu transfer nöbetinden tiksiniyorum...Futbolcu yakini ,Baskan ile kahvalti yapan,menajer ile samimi olanlardan tut her türlü tipitop geliyor foruma..:DD

çok emin olmasam da bildiğim kadarı ile engel, 3 ülke vatandaşlığı istisnai bi durum ve köklerle ilgili değil.

bugün türkmenistanlı adam yabancı olarak türkiyede oynuyo ama adam türkiyedekilerden daha türk köken olarak :D

Türkmenistanlı kim yabancı olarak oynuyor?

BdTiyDqIIAA2YOh.jpg:large

Ulan böyle bir Rezlilik mi olur ya. Idiaa ediyorum eger Hajrovic Yerli Statüsünde oynamasa Ligde 5 Mac bile oynamaz.

Tantana değil cancana, camcama değil amcama..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hakan saka yapiyor bence...böyle sacma düsüncelere sahip bir arkadas degil...zaten bu transfer nöbetinden tiksiniyorum...Futbolcu yakini ,Baskan ile kahvalti yapan,menajer ile samimi olanlardan tut her türlü tipitop geliyor foruma..:DD

Hahahaha :happy::happy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt