Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kuzeni denilen kız kuzeni falan değil bizans oyunu yapıyoruz :D

BdTn7FGCMAAKA3m.jpg

Aha o soldaki ak sacli adam kim ya? Ben Rize macindayken bir kac dakika bagirmadigim icin üstüme zipliyordu neredeyse.

Izet Hajrovic'i karşılamak için hava limanına giden taraftarın kafasını yaşamak istiyorum ya, sadece 1 günlüğüne. Zamanında Jo ve Santos'u karşılamak için hava limanını yıkıyorlardı, neyse ki artık 15-20 kişiler, buna da şükür.

Bruma > Hajrovic

Ikisinden birini oynatabilirsek ben Brumaya öncelik tanirim

1-2 kişi olsa haklısın da geneli o iekilde olduğu için pekte yanlış sayılmaz söylediği.

Ya kardeşim ben eskiden güngörende yaşıyordum.

Hepsini bilirim bunların ya.

Bir tanesi 3 yıldır uyuşturucu satıcılıgından içeride.

Güngörende uA köşesi var, görsen tipleri tam sokak serserileri, zaten uA'nın üst düzey yetkilileri güngörende oturuyor. İkizler, sebo reis falan. Hepsini cok iyi bilirim bunlar konuşsun.

Alayı barzo.

tartışmasız en rezil taraftar grubu bizde.adam gelmiş işte ne diye çullanırsınız üstüne onu bırak kavga nedir yahu.

Aslında bu karşılama konusunda ben kararsız kalıyorum. Bir taraftan diyorum ki, nasıl çoşkulu büyük bir klübe geldiğine hissetmesinin ne kötülüğü olabilir, kendisinden beklentilerin olduğunu anlamış olur diyorum diğer taraftan da daha gelmeden bi tarafını kaldırırmıyız diye korkuyorum. Ve coğu zaman hoş olmayan görüntüler çıkıyor :(

Galiba en mantıklısı, messi gelse bile isim farketmeksizin, klüp yöneticilerinin görevlendirdiği Galatasaraylı görevli arkadaşlar tarafından gidip karşılanması.

Türk statüsünde oynasa da, oynamasa da iyi transfer..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt