Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam arda her hafta türkiyede beğenirsin beğenmezsin adam duygusal galatasaraylı

yani gurbet para bi yere kadar

gelirse kimse şaşırmasın

Ben gelmesini çok isterim şahsen,parasını kazandırdı gitti çocuk gayet doğal hakkı gitmek,burası onun yuvası sonuçta bizden biri oda.

Ünal Aysalın bugün açıklaması var.Pahalı oyuncu almayacağız diye.Bunun üzerine söylenecek pek birşey yok.

Arda falan hikaye.

Hadi diyelim iyi oynadi o 12 milyon verdigin Bruma'dan ne zaman keyif almayi düsünüyorsun?12 milyon verdigin adam dururken baska yabanci almanin ne anlami var,seneye yabanci kontenjani 5'e düserse basli basina fiyasko olur.Biz Türk olma ihtimali oldugu icin bu kadar sevindik baska seveplerden dolayi degil.

İyide ben napim şimdi konuya ortadan dalıp bana attığın posta bak bana bilmediğim bir şey söylemeyi dene. Ayrıca bu oyuncuya güveniyorsan Türk ya da yabancı olması önemli değil.

Baskan Hajrovic konusunda zekice davraniyor bana göre.

"Yabanci olarak aldik" diyerek herkesi bu ihtimale alistiriyor. Hamleyi yapacaklardir.

Peki TFF sonradan topluk yaparsa herzamanki gibi ne olacakti? Baskana saydiracakti millet.

Bence Hajrovic konusu kapanmadi. Ugrasacaklardir. Olmazsa da cani sagolsun

Sneijder ismini ilk söyleyen de Irmak Kazuk idi.

hey gidi aynı alaycı tepkiler o günde olmuştu.

Umarım yine herkesi utandırır

öyle biri var demedim ama olsa onlar da yabancı sayılıyo. bi dönem ptt 1. ligde yerli sayılıyolardı sonradan değişti o durum da. şu an mesela

PTT 1. Lig müsabakalarında, müsabaka isim listesine, 2 tanesi Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan veya Kırgızistan vatandaşı olmak şartıyla en fazla 5 yabancı uyruklu futbolcu yazılabilir.

diyo talimatlar.

Demirören bi TV programında "Zaten Türki Cumhuriyet oyuncuları serbest, AB gelmesi zor" demişti.

images

özledim bee...

nedir abilerim son gelişmeler saat 1den beri koptum forumdan ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt