Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben en çok Salih transferinde heyecanlanıyorum.Sabri mıhosundan kurtulacaz inşAllah.

Atletico'ya 30 milyon, Arda'ya da yıllık 4-5 verirsek niye gelmesin. İnanırsak olur bence.

İyide ben napim şimdi konuya ortadan dalıp bana attığın posta bak bana bilmediğim bir şey söylemeyi dene. Ayrıca bu oyuncuya güveniyorsan Türk ya da yabancı olması önemli değil.

Sana insanca bir mesaj atik aslanim,bu havali cevap vermeler yakismiyor ,isine gelmiyorsa cevap vermezsin .Istersen sana futbol'un kitabini yazim birseyler ögrenmis olursun.

Allah belanızı vermiye :devil: hahahahahahahaha

bb29779a23f6e18c788c42b96c9d6179.jpeg

bakarmısın hocam twiterında da futbolla alakalı paylaşımı yok ırmak hanımın ama duyumları burda dolanıyor. almanyada böyle bişey olsa adama dava acar mapusa atarlar ;)

Hayırdır duyum mu var?

Büyük kaptan Arda Turan dönüyor mu yoksa

Arda Galatasaraya gelmek istemiyor...Uzak dursun bizden bu Artist.

Bu ülkede ne denli rahat olmayacağı açıkca ortada. Kaldı ki geldiği nokta itibariyle şu an böyle bir karar vermemesi gâyet doğal. Galatasaray'ı istemiyor diye bir şey söz konusu hiçbir zaman olmaz. Bunun için bir sepeb olmaz çünkü. Sebeplerin tümü dış etkenler bu kadar basit. Öyle olmasa fırsat bulduğunda gelip tribünden sen ben gibi, bir taraftar gibi izlemez maçlarımızı.

Hala Arda'nın devre arası geleceğine inananlar var. Şakamısınız ya :D Herif CL'de bile oynayamıyor, 12m'a sattığın adamı 30'a sırf ligde oynasın diyemi alacaksınız ki Arda 30 filanda etmez zaten

Sana insanca bir mesaj atik aslanim,bu havali cevap vermeler yakismiyor ,isine gelmiyorsa cevap vermezsin .

Ben neyce mesaj attım sana ne alaka benim konuyla ilgili mesajım ve görüşüm dışında bana yorum yaptığını söylüyorum burası forum herkes özgürce konuşabileceği bir platform işime gelen veya gelmeyen bir durum söz konusu olamaz olmadıda. Üsluptan yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim kendi adıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt