Mahmut Mahmutoğlu
Cezalı
- 4 Şubat 2013
- 5.252
- 3
- 753
nedir abilerim son gelişmeler saat 1den beri koptum forumdan ?
Arda geliyormuş Irmak Kazuk söyledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nedir abilerim son gelişmeler saat 1den beri koptum forumdan ?
Arda ho
İyide ben napim şimdi konuya ortadan dalıp bana attığın posta bak bana bilmediğim bir şey söylemeyi dene. Ayrıca bu oyuncuya güveniyorsan Türk ya da yabancı olması önemli değil.
Forum da bayan üyelerimiz de var.Yanlış bi düşüncen var.En azından forumda ki bayan üyelerimiz bundan rahatsız olur.
Allah belanızı vermiye :devil: hahahahahahahaha
Arda Galatasaraya gelmek istemiyor...Uzak dursun bizden bu Artist.
en son kadın üye 2008 yılında görülmüştür....nesli tükendiğinden endişe ediliyor ...![]()
Arda geliyormuş Irmak Kazuk söyledi
Ben niye göremiyorum bunu hesabinda? Silmis mi?
![]()
bakarmısın hocam twiterında da futbolla alakalı paylaşımı yok ırmak hanımın ama duyumları burda dolanıyor. almanyada böyle bişey olsa adama dava acar mapusa atarlar![]()
Ulan söyle Ünay Aysal gibi zengin olsam, basar parayi getirirdim Ardayi. Nerde o günlerrr
Sana insanca bir mesaj atik aslanim,bu havali cevap vermeler yakismiyor ,isine gelmiyorsa cevap vermezsin .
![]()
bakarmısın hocam twiterında da futbolla alakalı paylaşımı yok ırmak hanımın ama duyumları burda dolanıyor. almanyada böyle bişey olsa adama dava acar mapusa atarlar![]()
en son kadın üye 2008 yılında görülmüştür....nesli tükendiğinden endişe ediliyor ...![]()