Forum da bayan üyelerimiz de var.Yanlış bi düşüncen var.En azından forumda ki bayan üyelerimiz bundan rahatsız olur.
kim onlar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum da bayan üyelerimiz de var.Yanlış bi düşüncen var.En azından forumda ki bayan üyelerimiz bundan rahatsız olur.
ünal aysal da sen ardayı keyifle izle diye para kazanıyordu zaten. haklısın büyük eşşeklik başkanın yaptığı.
![]()
bakarmısın hocam twiterında da futbolla alakalı paylaşımı yok ırmak hanımın ama duyumları burda dolanıyor. almanyada böyle bişey olsa adama dava acar mapusa atarlar![]()
Ben neyce mesaj attım sana ne alaka benim konuyla ilgili mesajım ve görüşüm dışında bana yorum yaptığını söylüyorum burası forum herkes özgürce konuşabileceği bir platform işime gelen veya gelmeyen bir durum söz konusu olamaz olmadıda. Üsluptan yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim kendi adıma
Efe güzel kardesim, parayi ahirete götüremiyorsun ya. 25 milyon insanin duasini aliyorsun birde öyle hesap et. Hersey para degildir bu dünyada.
Okan'ım valla ben ateistim. öbür dünyaya ahirete falan inanmıyorum ondan yanlış anlama ama çok bir şey ifade etmedi dediklerin. Kaldı ki ben ünal aysal'ın kulübe kendi cebinden para harcamasına da karşıyım. çok zengin şunu alsın falan diye bir şey söz konusu olmamalı. bahsettiğin rakamlar milyon eurolar.
ben nasıl resim koyarım foruma güzel bir foto koymak isterim
![]()
ırmak hanımın bu paylaşımını begendim bana bunlarla gelsin![]()
![]()
ben nasıl resim koyarım foruma güzel bir foto koymak isterim
![]()
ırmak hanımın bu paylaşımını begendim bana bunlarla gelsin![]()
![]()