Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal aysal da sen ardayı keyifle izle diye para kazanıyordu zaten. haklısın büyük eşşeklik başkanın yaptığı.

Efe güzel kardesim, parayi ahirete götüremiyorsun ya. 25 milyon insanin duasini aliyorsun birde öyle hesap et. Hersey para degildir bu dünyada.

Baskanin 40 Milyonu varsa Arda gelir tabi :)

Bosverin Arda'yi, takilsin orda. Ben Bruma'nin yavas yavas agirligini koymasini istiyorum sadece

Arda işi kolpa beyler inanmayın serbest kalma bedeli ortada adam iyide oynuyor niye bırakıp gelsin

bb29779a23f6e18c788c42b96c9d6179.jpeg

bakarmısın hocam twiterında da futbolla alakalı paylaşımı yok ırmak hanımın ama duyumları burda dolanıyor. almanyada böyle bişey olsa adama dava acar mapusa atarlar ;)

:disgust:

Ben neyce mesaj attım sana ne alaka benim konuyla ilgili mesajım ve görüşüm dışında bana yorum yaptığını söylüyorum burası forum herkes özgürce konuşabileceği bir platform işime gelen veya gelmeyen bir durum söz konusu olamaz olmadıda. Üsluptan yanlış anlaşıldıysam ben özür dilerim kendi adıma

Aslanim burda bazi mesajlari yanlis anlama durumlari oluyor,ben yanlis anlasam dahi edepli yazdiktan sonra senden daha anlayisli cevap vermeni beklerdim.Özür dileyecek bir mevzu olmadi olamazda zaten.Iyi forumlar.

Arkadaşlar Büyük Galatasaray taraftarını kandırmaya çalışanlar var,onlara itibar etmeyelim.

Efe güzel kardesim, parayi ahirete götüremiyorsun ya. 25 milyon insanin duasini aliyorsun birde öyle hesap et. Hersey para degildir bu dünyada.

Okan'ım valla ben ateistim. öbür dünyaya ahirete falan inanmıyorum ondan yanlış anlama ama çok bir şey ifade etmedi dediklerin. Kaldı ki ben ünal aysal'ın kulübe kendi cebinden para harcamasına da karşıyım. çok zengin şunu alsın falan diye bir şey söz konusu olmamalı. bahsettiğin rakamlar milyon eurolar.

Okan'ım valla ben ateistim. öbür dünyaya ahirete falan inanmıyorum ondan yanlış anlama ama çok bir şey ifade etmedi dediklerin. Kaldı ki ben ünal aysal'ın kulübe kendi cebinden para harcamasına da karşıyım. çok zengin şunu alsın falan diye bir şey söz konusu olmamalı. bahsettiğin rakamlar milyon eurolar.

Insallah tekrar Allahin yoluna girersin Efe kardesim. Maneviyat cok önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt