Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Hangisi ırmak la bunların?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallah Arda gelsin diye dua ediyorum hergün. Özledim keretayi, vallah o gittiginden beri hep birsey eksik takimda gibi geliyor.
Hangisi ırmak la bunların?
Vallah Arda gelsin diye dua ediyorum hergün. Özledim keretayi, vallah o gittiginden beri hep birsey eksik takimda gibi geliyor.
2 gelin yan yana ortadaki kaynana![]()
![]()
muhtemelen yaşın ilk 3 sezona değilde ondan sonraki ecük bücük pokemonlara yetiyordur![]()
Avatarında Fatih Terim resmi olanlar benim mesajımı alıntılamasın lütfen :biggrin-new::biggrin-new::biggrin-new:
Avatarında Fatih Terim resmi olanlar benim mesajımı alıntılamasın lütfen :biggrin-new::biggrin-new::biggrin-new:
![]()
bu fatih terim mi demedim mi size beyler kadınlar futbol bilmez diye???
"Ancak Galatasaray yönetimi, sezon sonunda Hajrovic için gerekli işlemleri yapıp Türk pasaportu almasını sağlamak istiyor. Boşnak oyuncu için onay çıkması durumunda önümüzdeki sezon Türk statüsünde oynama ihtimali bulunuyor."
Senin için değildi o şeker çocuk :triumphant: