- 22 Haziran 2012
- 12.180
- 5.605
- 2.013
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tutmayın Celal HURMA'yı ayrıca Süleyman Hurma ile akrabalığı olabileceğini düşünüyorum Amrabatla aran nasıl ?
Ya biraksinlar biz kiziz ayaklarini,dün yaptiklari irkcilik,bugün bitches falan demeler bi normal kizin söyleyecegi laflar degil hele forum ortaminda hic söylenecek kelimeler degil.
boş yapma renktaş git kendi annene bacına hakim ol illa bu yolda kariyer yapmak istiyorsan
yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.
Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.
dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.
yahu neden değilmiş , illa her kız cici bici mi konusucak ? hem seni rahatsız ediyorsa görmezlikten gelirsin. Senin kadar müslüm gürseste dinlemişliğim var , yeri geldiğinde redhotchilipepers konserinede gitmişliğim vardır.
Bırakın bi kız bitches diyemez, irkcilik yapamaz ayaklarını. hep bu kafa yüzünden kaybediyoruz zaten. biraz dünya görüşünüz açılsın. size tavsiyem bi amsterdam tatili yapıp gelin. adamlar nasıl aşmışlar bi görün.
dediğim gibi beni görmezlikten gelebilirsin. engelleyebilirsin.Ama hakkımda yorum YAPAMAZSIN.
Forum yönetiminin kararı, pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Sıkıntın mı var?
avatarındaki kadar cici kızsan seninle görüşebilirim pirenses
lakin avatarımdaki kadar havalıyımdır
ne olucak babamın forumu degil sadece düşük insansınız gözümde banane
beyler kız mız yok burda sakin olun..