- 1 Ocak 2011
- 15.476
- 10.475
- 1.838
şimdi bende sana küfür mü ediyim illa ??? ben bide ağır kufurler ediyorum bütün arkadaşlarım şaşıp kalıyor almanyada
Et laa yiyosa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şimdi bende sana küfür mü ediyim illa ??? ben bide ağır kufurler ediyorum bütün arkadaşlarım şaşıp kalıyor almanyada
Eline, beline, diline hakim ol!
Ey GS taraftari bu yaptiniz ayip, bir hanimkizimiz buraya gelmis yaptinigiz seye bakin ayip yahu, edebinizle hareket edin!
Cipste sos cıkmadı dava edebilirmiyiz
.
az önce adamın teki bana hakaret etti moderator
Simdi acik ve net konusmak gerekirse Izet Hajrovic cok sempatik birine benziyor. Daha önce izlemedigim icin futbolculugu hakkinda yorum yapmam dogru olmaz.
Amanet olan birsey var, eger yabanci statüsünde oynayacak ise bu transfer gercekten cok ama cok sacma, öyle böyle degil, fena sacmalamis. Burda tabi ki Izet'in sucu yoktur.
Yerli olarak oynarsa müthis hamle olur. Ama Hajrovic icin kontenjan harcamak dogru olmaz.
Bana sorarsaniz, yerli oynamasi muhtemel. Tabi bu isler hemen olmaz, ama yerli olarak kabul görmesi gerekir. Örnekleri var.
raporla ozaman üye
Neyin kavgasını yapıyorsunuz![]()
Gerçekten bin pişman oldum. Hani Galatasaray benim babamın bana anlattığı kural kaide ve değerler olduğunu bilmesem üzülürdüm burda yapılan yorumlara.
Arkadaşlar , tekrar ediyorum benim vaktim değerlidir. Girip burada size bayan takliti yapacak kadar akli melekemi kaybetmedim. İşin tek üzüldüğüm tarafı , köyünden dışarı çıkmamış avel adamların ''bu kız değil '' '' burda kız yok kokusu var'' gibi yorumları görünce lan kimlerle aynı renklere gönül vermişim diyorum.
Günlük hayatta , iş ortamında nasıl konusuyorsam burda da size aynı şekilde cevap veriyorum. Kendimi ispatlama derdine girmeyeceğim. Eğer öyle bir durum oluşursa yetkili birine kombine fotoğrafımı veya tc kimlik numaramı veririm. Beni sadece stadda görebilirsiniz K Blokta 10 numara Seda formasıyla. Onun dışında ne aşçılık yaptığım otele girebilirsiniz , nede sitemin güvenliğini geçip benle muhattap olabilirsiniz.
diyeceğim bukadardır. iyi forumlar
yoğurt ve naneyle bu işi halledebilirsin
ben Hajrovici pek tanımıyorum
Gerçekten bin pişman oldum. Hani Galatasaray benim babamın bana anlattığı kural kaide ve değerler olduğunu bilmesem üzülürdüm burda yapılan yorumlara.
Arkadaşlar , tekrar ediyorum benim vaktim değerlidir. Girip burada size bayan takliti yapacak kadar akli melekemi kaybetmedim. İşin tek üzüldüğüm tarafı , köyünden dışarı çıkmamış avel adamların ''bu kız değil '' '' burda kız yok kokusu var'' gibi yorumları görünce lan kimlerle aynı renklere gönül vermişim diyorum.
Günlük hayatta , iş ortamında nasıl konusuyorsam burda da size aynı şekilde cevap veriyorum. Kendimi ispatlama derdine girmeyeceğim. Eğer öyle bir durum oluşursa yetkili birine kombine fotoğrafımı veya tc kimlik numaramı veririm. Beni sadece stadda görebilirsiniz K Blokta 10 numara Seda formasıyla. Onun dışında ne aşçılık yaptığım otele girebilirsiniz , nede sitemin güvenliğini geçip benle muhattap olabilirsiniz.
diyeceğim bukadardır. iyi forumlar