Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar buna izin veremem lütfen transfer nöbetinde bu taz tartışmalar yapmayın çok sıkıcı oluyorsunuz

Gerçekten bin pişman oldum. Hani Galatasaray benim babamın bana anlattığı kural kaide ve değerler olduğunu bilmesem üzülürdüm burda yapılan yorumlara.

Arkadaşlar , tekrar ediyorum benim vaktim değerlidir. Girip burada size bayan takliti yapacak kadar akli melekemi kaybetmedim. İşin tek üzüldüğüm tarafı , köyünden dışarı çıkmamış avel adamların ''bu kız değil '' '' burda kız yok kokusu var'' gibi yorumları görünce lan kimlerle aynı renklere gönül vermişim diyorum.

Günlük hayatta , iş ortamında nasıl konusuyorsam burda da size aynı şekilde cevap veriyorum. Kendimi ispatlama derdine girmeyeceğim. Eğer öyle bir durum oluşursa yetkili birine kombine fotoğrafımı veya tc kimlik numaramı veririm. Beni sadece stadda görebilirsiniz K Blokta 10 numara Seda formasıyla. Onun dışında ne aşçılık yaptığım otele girebilirsiniz , nede sitemin güvenliğini geçip benle muhattap olabilirsiniz.

diyeceğim bukadardır. iyi forumlar

pfff

Umut Gündoğan, hatırlayan kaldı mı bilmiyorum ama Suat Kaya'ya oyun stili anlamında çok benziyor. Hızlı enerjik teknik mucadeleci bir oyuncu. Top ona geldiginde oyun inanılmaz hızlanıyor. Bu sezondan izlediğim 5 Buca maçının sonucu yorumumdur. Selçuk'tan yekta'dan emre'den Ceyhun'dan farklı ihtiyac olan birçok özelliği taşıyor. Önemli transfer olur fayda saglar.

Sessizlik.. Yeni transferler formayı giydi :D

1524782_578857895534582_864451242_n.jpg

alex-telles-twitter.png

Yuh arkadaş İzzet'i karşılamaya havaalanına gitmiş bizimkiler arkadaş bu ne açlıktır hayır yıldız oyuncu olsa anlıcamda :D

Gerçekten bin pişman oldum. Hani Galatasaray benim babamın bana anlattığı kural kaide ve değerler olduğunu bilmesem üzülürdüm burda yapılan yorumlara.

Arkadaşlar , tekrar ediyorum benim vaktim değerlidir. Girip burada size bayan takliti yapacak kadar akli melekemi kaybetmedim. İşin tek üzüldüğüm tarafı , köyünden dışarı çıkmamış avel adamların ''bu kız değil '' '' burda kız yok kokusu var'' gibi yorumları görünce lan kimlerle aynı renklere gönül vermişim diyorum.

Günlük hayatta , iş ortamında nasıl konusuyorsam burda da size aynı şekilde cevap veriyorum. Kendimi ispatlama derdine girmeyeceğim. Eğer öyle bir durum oluşursa yetkili birine kombine fotoğrafımı veya tc kimlik numaramı veririm. Beni sadece stadda görebilirsiniz K Blokta 10 numara Seda formasıyla. Onun dışında ne aşçılık yaptığım otele girebilirsiniz , nede sitemin güvenliğini geçip benle muhattap olabilirsiniz.

Ben yetkiliyim özelden caps atabilirsiniz

.

vay kuzeni de beklemis havalimaninda harjovicini

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CNYifmZH7tA[/media]

Bir bayanın foruma üye olup burada yazması neden bu kadar garibinize gitti ki? Benimde fenerbahçeli bir kız arkadaşım Fenerbahçe forumlarında yazıyor. Futbola erkekler kadar düşkün olan bayanlarda var bu kadar garipsemeyin bu durumları

bunları bitch diyen biri mi söylüyor, kibarlık vs

bro sende yumuşak ol bizde nabza göre şerbet koruz, sonuç olarak dünya ahiret bacımsın

Not: dünya sınırları dışına çıkma bence

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HFUuX4ld3Fg[/media]

Kız bildiğin mekan vermiş blok falan arayanlar olur şimdi stadta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt