Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar yalanlamış olsak da şu kargalara bir R10 çalımı atsak 2000 yılın çalımı olur. Bi daha bizim istediğimiz oyunculara salça olamazlar.

Konuyu 5 dk kitliyorum. Tartışmaya devam edenler konudan atılacaktır.

.

beyler neyin kafasını yaşıyosunuz bayan olup olmadığını yazış stilindenmi anlıyosunuz x ray gibi sizinki heralde futbol konuşalım saçma konulara yönelmeyelim hajrovic mükemmel bi topçu ama yabancı kontenjanı kötü oldu biraz

bbence bu sedanın ilgisini çekti hadi gene iyisin

beyler neyin kafasını yaşıyosunuz bayan olup olmadığını yazış stilindenmi anlıyosunuz x ray gibi sizinki heralde futbol konuşalım saçma konulara yönelmeyelim hajrovic mükemmel bi topçu ama yabancı kontenjanı kötü oldu biraz

Kuzeni varmış , Amcası falan sanırım yerli olacak.

Gremio, Galatasaray in Telles e odeyecegi parayla, R10 a teklif yapacakmis

Gerçekten bin pişman oldum. Hani Galatasaray benim babamın bana anlattığı kural kaide ve değerler olduğunu bilmesem üzülürdüm burda yapılan yorumlara.

Arkadaşlar , tekrar ediyorum benim vaktim değerlidir. Girip burada size bayan takliti yapacak kadar akli melekemi kaybetmedim. İşin tek üzüldüğüm tarafı , köyünden dışarı çıkmamış avel adamların ''bu kız değil '' '' burda kız yok kokusu var'' gibi yorumları görünce lan kimlerle aynı renklere gönül vermişim diyorum.

Günlük hayatta , iş ortamında nasıl konusuyorsam burda da size aynı şekilde cevap veriyorum. Kendimi ispatlama derdine girmeyeceğim. Eğer öyle bir durum oluşursa yetkili birine kombine fotoğrafımı veya tc kimlik numaramı veririm. Beni sadece stadda görebilirsiniz K Blokta 10 numara Seda formasıyla. Onun dışında ne aşçılık yaptığım otele girebilirsiniz , nede sitemin güvenliğini geçip benle muhattap olabilirsiniz.

diyeceğim bukadardır. iyi forumlar

Seda'yi kizdirmayin.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ezondan izlediğim 5 Buca maçının sonucu yorumumdur. Se

Umut Gündoğan, hatırlayan kaldı mı bilmiyorum ama Suat Kaya'ya oyun stili anlamında çok benziyor. Hızlı enerjik teknik mucadeleci bir oyuncu. Top ona geldiginde oyun inanılmaz hızlanıyor. Bu sezondan izlediğim 5 Buca maçının sonucu yorumumdur. Selçuk'tan yekta'dan emre'den Ceyhun'dan farklı ihtiyac olan birçok özelliği taşıyor. Önemli transfer olur fayda saglar.

Bundan 3-5 gün önce 500.000 usd ye transfer ettiğimiz yazıyordu ama bilemiyorum.bende senin dediklerine katılıyorum ve taze kan olabileceğine inanıyorum.

O değilde Fikret Orman Drogba ve Sneijder'i almazdım, bir takımda bir oyuncu 5m diğeri 500 bin alıyorsa olmaz demiş bir sene önce şimdide Ronaldinho iyi futbolcu

hahaha :D

Adı Deniz, Derya vs. olan varsa avatarını ve sözlerini dikkatli seçsi0n. Ben bu kadar beklemiyordum forumu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt