Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seviye yerlerde gercekden cok kötü. Bu forumun böyle olmamasi gerekiyordu. Bir hanimkizimiz geldi diye futbolu unuttunuz. Genclerde harbiden is yok, bizim zamanimizda böyle degildi. Bizim nesil saygiliydi, bizim nesil edep nedir bilirdi, bizim nesil bilgiliydi. Cok yazik cok. Üzülüyorum sizin adiniza.

Seda güzel kardesim bence sen bunlari bosver. Not; Amsterdama gitmissin eyvallah ilerleyen zamanda Mekkeyede gidersin insallah.

Telles bence basarili olacak. Devamli oynicakdir.

Hajrovic de ise bu türk-yabanci olayi onun kaderini belirleyecek.

Türk olarak devamli forma sani yakalir ve kanimca, burdaki yorumlara ragmen, süpriz bi sekilde basarili olacak.

....türk statüsünde oynayamaz ise, az forma sansi bulur ve kaybolup gider.

O değilde Fikret Orman Drogba ve Sneijder'i almazdım, bir takımda bir oyuncu 5m diğeri 500 bin alıyorsa olmaz demiş bir sene önce şimdide Ronaldinho iyi futbolcu

hahaha :D

:D :D Bosuna demiyoruz Galatasaraylıyız derken övünmek gibi olmasın diye. Herkes mi kıskanır arkadaş..

Nöbetin nöbetlik bir hali kalmadigi icin olaya müdahale edip bir vakit kitliyorum.

Herkes kendine gelsin, hava alsin, yemek yesin ve sonra gelsin.

Seviye yerlerde gercekden cok kötü. Bu forumun böyle olmamasi gerekiyordu. Bir hanimkizimiz geldi diye futbolu unuttunuz. Genclerde harbiden is yok, bizim zamanimizda böyle degildi. Bizim nesil saygiliydi, bizim nesil edep nedir bilirdi, bizim nesil bilgiliydi. Cok yazik cok. Üzülüyorum sizin adiniza.

Seda güzel kardesim bence sen bunlari bosver. Not; Amsterdama gitmissin eyvallah ilerleyen zamanda Mekkeyede gidersin insallah.

Okancim nasilsin

$

2000. post hayırlı uğurlu olsun.

hayri, telles in ardından toprak ı alsak benim için kafi.

Konuyu dağıtmadan düzgün bir şekilde ilerlersek daha hoş olur sanki. :)

arda gelecekmiş?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt