Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lan?

Cim-Bom, Dany ile beraber Amrabat’ı da kiraya vermek istiyor.

Ancak asıl sürpriz Bruma da yaşandı. İlk yarının son haftasındaki Erciyes maçı sonrası takımda kalacağı söylenen Portekizli genç futbolcunun 6 aylığına kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

İki kişilik yabancı kontenjanını Dany ve Amrabat ile açmak isteyen sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Roberto Mancini’nin raporu doğrultusunda Bruma’nın da daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmesine karar verildi. Bruma’nın kiralanması için önümüzdeki günlerde temasların başlayacağı vurgulandı.

Dany ve Amrabat’tan sonra Bruma’nın da gönderilmesi halinde yabancı kontenjanı için 1 kişilik ek kontenjan hakkı elde edecek olan sarı-kırmızılıların Mancini’den gelecek yeni rapora göre hareket edeceği belirtildi.

Skorer

Haberin kaynagi Milliyet,

Milliyet'in sadece ALLAH 1 dedigine inanirim ben

Güvenilir bir kaynak kalmadi diyebiliriz, twitter'daki asaletin yeter gibi duyumculara daha cok güveniyorum bunlardan.

Tanistigin kiz whatsappa online gelip birsey yazmayinca insan deli oluyor harbiden

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Bruma dandik takimlara kiralanacagina bizde sans bulsun, daha faydali olur.

Oynadigi maclarda kötü oynadigini düsünmüyorum.

Belki mac kazandirmadi ama hep heyecan verdi. CL ve kupada ihtiyacimiz olacak.

En kötü ihtimalle kupada oynar, o da 19 yasindaki bir oyuncu icin yeterli tecrübe kazanmak icin.

Baska takimda da o kadar oynar zaten en fazla.

Mancini kendi ağzından Bruma sezonun kalaında yanımızda yer alacak dedi.

Kendi tükürdüğünü yalayacak bir adam değil.

Sneijder'i göndermeye çalışan kesimin haberleri bunlar itibar etmeyin , bol bol küfür edin.

Bu ne lan?

Cim-Bom, Dany ile beraber Amrabat’ı da kiraya vermek istiyor.

Ancak asıl sürpriz Bruma da yaşandı. İlk yarının son haftasındaki Erciyes maçı sonrası takımda kalacağı söylenen Portekizli genç futbolcunun 6 aylığına kiraya verilmesi kararlaştırıldı.

İki kişilik yabancı kontenjanını Dany ve Amrabat ile açmak isteyen sarı-kırmızılılarda, Teknik Direktör Roberto Mancini’nin raporu doğrultusunda Bruma’nın da daha fazla süre alabileceği bir takıma gitmesine karar verildi. Bruma’nın kiralanması için önümüzdeki günlerde temasların başlayacağı vurgulandı.

Dany ve Amrabat’tan sonra Bruma’nın da gönderilmesi halinde yabancı kontenjanı için 1 kişilik ek kontenjan hakkı elde edecek olan sarı-kırmızılıların Mancini’den gelecek yeni rapora göre hareket edeceği belirtildi.

Skorer

Büyük, büyük salaklik.

Adnan Polat geri mi döndü yoksa? :confused:

Tum renkdaslara samimi karsilamanizdan dolayi sonsuz tesekkurler.

Turkce yazilarimda hatalar olursa kusuruma bakmayin.

Burada beraber guzel muhabbetler olur insallah.

Forumu uzun zamandir takip ediyordum, bugun resmen uye oldum artik :).

"HENÜZ ORTADA KESİN KARAR YOK"

Vatan gazetesinden İbrahim Seten, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'le bu konuyu görüştü. İşte Erzik'in açıklamaları:

"Gelişmeleri ben de ilgili ile takip ediyorum.. Şu anda ortada çok bilinmeyenli bir denklem var:

1- Yargıtay'ın ne karar vereceği belli değil.

2- Yeni mahkemenin ne karar vereceği belli değil.

3- Yeni mahkemenin hangi delilleri geçersiz sayacağı belli değil.

Ancak Yargıtay'ın alacağı karar her halükarda davanın yeniden bakılması ile sonuçlanacağı için şunları rahatlıkla söyleyebiliriz:

"MAHKEME F.BAHÇE'Yİ HAKSIZ ÇIKARIRSA, CAS DAVAYI TEKRAR GÖRÜR"

Eğer yeni mahkeme F.Bahçe'yi suçsuz görür ve UEFA Disiplin Komitesi'nin ceza vermesine sebep olan deliller geçersiz sayılırsa bu yeni bir durumun oluşması demektir. O zaman önce F.Bahçe'nin CAS'a başvurması, 'Alın size yeni deliller, sen onayladın ama mahkeme kararı değişti. Şimdi benim davamı tekrar değerlendir' deme hakkı doğar. CAS'tan sonra aynı süreç UEFA için geçerli tabii ki.

"KARAR F.BAHÇE LEHİNE ÇIKARSA, ŞAMPİYONLAR LİGİ YOLU AÇILIR"

Şunu da söylemek gerekir ki; CAS'ın gerekçeli kararı açıklanmadı ve Yargıtay da kararını vermedi. Demek ki bu hukuk yolu bir hayli uzun zaman sürebilir. Ben hukuk adamı değilim ama yargılama çabuk yapılır ve her şey Fenerbahçe lehine olumlu sonuçlanırsa Fenerbahçe'nin hak kazanması halinde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali doğduğunu söyleyebilirim. Aynı şekilde geçmişte verilen cezalar ile ilgili Fenerbahçe'nin hakkını arama şansı da doğabilir."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt