Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hayrovici hangi bilene sorsam cok cacik bir adam diyor. En son isvicredeki kuzenlerimi aradim onlarda cok siradan bir oyuncu niye aldik anlamadim diyor, bu adami 4-5 mac izleyen var mi yorum yapacak?

CL elemelerindeki Lyon maçlarına baktım 45'er dk.. Çok karamsar bir tablo yaratmak istemem ama duran topları etkili kullanması dışında bir özelliği öne çıkmadı. Topsuz oyunda mücadele gücü yok gibi bi şey, sahada silik gözüktü, mücadele etmesi gereken yakındaki rakibine dahi orta sahadaki takım arkadaşı prese geliyor. Hantal bir oyuncu izlenimi var. Tek umudum Balic'in 'fiziksel olarak daha güçlü olursa' Galatasaray'a fayda olacağı şeklindeki açıklaması.. Cidden videolara göre fiziksel olarak zayıf ve hantal, çok açık bu.

ya birak kardes , son 2/3 haftadir lalala galatasaray sesinden baska bir beste yok ..

Beste konusunda 0 cekeriz eskisi gibi yok ..

Atmosfer degil demek istedigim taraftarin etkisi cok az besteler cok pasif .. lalala saldir galatasaray duymaktan yildim .. guzelim besteler var okuyan yok

renktaş sen durmadan sesi kısılan tv lerden izleyeceğine vaktin fırsatın olursa maça gel bi...juve maçına gelseydin keşke,trabzon maçına ya da

Her şeyi siz biliyorsunuz Mancini bir şey bilmiyor. Sizin adamın kim olduğundan haberiniz yokken herif transferini istedi. İşi bilenlere bırakın. Bakalım nasıl oynayacak ondan sonra karar verin. 1 maç izleyip adamlara kötü süper demeyide kesin.

ouuuuvvvv aysalcı forum yönetimi göstericilere sertlikle karşılık veriyor...

izet yerli sayilmayacaksa bizde tutunamaz. farfan ayarinda adamlari alabiliyorken vasat üstü bir yabanciya kimse sabretmez.

Dany garip adam bugün olmazsa yarın gider ..

Mesele Riera ve Amrabat göndermek.

Daha vahim bir durum var Riera 2.yarı 10 maç daha oynarsa otomatikman 1 yıl daha uzuyor kontrat..

Bence gönderilmesi gerekenler : Dany-Amrabat-Riera-Chedjeou-Eboue-Aydın-Aykut

izet yerli sayilmayacaksa bizde tutunamaz. farfan ayarinda adamlari alabiliyorken vasat üstü bir yabanciya kimse sabretmez.

ali naci küçük ?@nkucukk 27s

Şu anki talimatnamelere göre kısa süre içinde yapılacak başvurunun ardından Hajrovic 2019’da yerli statüsünde oynayabilir

2019 ne alaka onu bir türlü çözemedim...

ali naci küçük ?@nkucukk 27s

Şu anki talimatnamelere göre kısa süre içinde yapılacak başvurunun ardından Hajrovic 2019’da yerli statüsünde oynayabilir

2019 ne alaka onu bir türlü çözemedim...

5 sene oldugu icin. eger bu dogruysa direk ilk ucakla geri postalasinlar bunu, bosuna sözlesme falan yapmasinlar.

Yok dalga geçer gibi bir mesaj değil mi bu ? 2019 falan derken...

Zaten 5 sene sürekli ikamet eden bir yabancı başvuru yapsa Türk Vatandaşı oluyor..

Özel bir çaba gerektirmez ki..

izet de zaten anladigim kadariyla normal bir yabanci muamelesi görecekmis, 5 senesi var yani yerli olabilmek icin.

Şahsen Hajrovic hakkında izlediğim maçlardaki performansının ne olduğunu yazdım. ''Leş oyuncu, çöp, boş transfer'' gibi oyuncu hakkında net bir yorumum yok. Daha bismillah oyuncu oynamadan olumsuz net hüküm veren aşırı pesimisttir, beklemek görmek lazım performansını. Ben izlediğim maçlarda fiziksel olarak zayıf, hantal, hayalet gibi gezinen performansını gördüm İzet'in. Milli takım hocası Balic de bu konuda uyarmış zaten açıklamasında; iyi hazırlık yapmalı, güçlenmeli diye. Ancak hazır olmayan böyle bir oyuncu bir de yabancı kontenjanında sayılırsa forma şansı bulabilir mi (Bruma dahi yabancı kontenjanı yüzünden forma şansı bulamıyor diye ah vah ediliyor), bulursa ne derece katkı sağlar bunlar hep soru işareti. Umarım yerli statüsünde sayılır da sıkıntı yaşamayız o konuda

Her şeyi siz biliyorsunuz Mancini bir şey bilmiyor. Sizin adamın kim olduğundan haberiniz yokken herif transferini istedi. İşi bilenlere bırakın. Bakalım nasıl oynayacak ondan sonra karar verin. 1 maç izleyip adamlara kötü süper demeyide kesin.

Adami izledinmi? Yada izleyenlere sordunmu? Sen mancini selcuk inana yedek olsun diye mustafa sarpi alsa bir bildigi vardir diye alkislarsin.

Adami izledinmi? Yada izleyenlere sordunmu? Sen mancini selcuk inana yedek olsun diye mustafa sarpi alsa bir bildigi vardir diye alkislarsin.

Saçma saçma konuşma. Tabi ki izlemedim nerede gördün izledim dediğimi? Ben Hajrovic iyimi demişim? Niye boş konuşuyorsun. İzlemediğiniz adam hakkında iyi kötü demeyin diyorum. Ben hiç bir zaman izlemediğim 1 adama iyi demedim. Telles'i bile 3-4 kere izledikten sonra iyi dedim. Sırf adını duymadınız diye kötü oyuncu oldu. Sizin mantığınız bu işte. Töbe töbe Ribery geldiğinde nasıl giydirdiğinide gördük futbol dehalarının. Her şeyi eleştirmeyi bayılıyoruz.

Sercan'a olan akrabalığı önemli. Eğer dedesinin türk vatandaşlığı varsa türk olur rahatça dert etmeyin.

Şahsen Hajrovic hakkında izlediğim maçlardaki performansının ne olduğunu yazdım. ''Leş oyuncu, çöp, boş transfer'' gibi oyuncu hakkında net bir yorumum yok. Daha bismillah oyuncu oynamadan olumsuz net hüküm veren aşırı pesimisttir, beklemek görmek lazım performansını. Ben izlediğim maçlarda fiziksel olarak zayıf, hantal, hayalet gibi gezinen performansını gördüm İzet'in. Milli takım hocası Balic de bu konuda uyarmış zaten açıklamasında; iyi hazırlık yapmalı, güçlenmeli diye. Ancak hazır olmayan böyle bir oyuncu bir de yabancı kontenjanında sayılırsa forma şansı bulabilir mi (Bruma dahi yabancı kontenjanı yüzünden forma şansı bulamıyor diye ah vah ediliyor), bulursa ne derece katkı sağlar bunlar hep soru işareti. Umarım yerli statüsünde sayılır da sıkıntı yaşamayız o konuda

hayırlı olsun renkdaş :)

Sercan'a olan akrabalığı önemli. Eğer dedesinin türk vatandaşlığı varsa türk olur rahatça dert etmeyin.

Hajrovic için özel izin istenecek Bakanlar kurulundan falan geçicek şekilde olacak. Şu Kasımpaşa'nın oyuncusuna yaptıkları gibi olur ama ne zaman olur bilemem

bu hayrovici hangi bilene sorsam cok cacik bir adam diyor. En son isvicredeki kuzenlerimi aradim onlarda cok siradan bir oyuncu niye aldik anlamadim diyor, bu adami 4-5 mac izleyen var mi yorum yapacak?

Birde diyelim ki bu adam gercekten ribery gibi birsey cikti. Kimi kesicez? drogba sneijder melo muslera telles banko oynuyor. eboue yi kestinmide sabriye kaliyoruz. Bence en az 4 turk oyuncu alinmali bu transfer doneminde.

Mesele iyi-kötü çıkması değil bence mesele yerli statüsü..Takımda yer yok yeni bir yabancıya..Telles-Muslera-Melo-Sno-Drogba al sana 5 yabancı..Daha Bruma var sağ bek Eboue var göbekte Chedjou var.. Var oğlu var..Hajrovic gelse nasıl oynayacak..Adam iyiyse bile kendini gösterecek fırsatı bulamayacak maalesef..Daha 10 milyon ödediğimiz Bruma'yı ligde oynatamazken Hajrovici nasıl oynatacağız.. BU elemanın yabancı statüsünde olduğunu düşünmek dahi istemiyorum inşallah başkan bir yolunu bulur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt