Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amrabatın gidisi yabancı stoperin gelisine mi isaret yoksa hajro nun yabancı olarak oynamasına mı

Sarı-kırmızılı yetkililer, İsviçre’nin Grasshopper takımından gelen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun şu aşamada Türk statüsünde forma giymesinin mümkün olmadığını kaydetti.

YABANCI olarak sahne alacak .. :) Lutfi Ayibogan acikladi

Şu an için öyle olduğunu biliyorum zaten.Hala oyuncuyu resmen transfer etmedik.Bu yüzden henüz girişimde bulunabileceğimizi sanmıyorum.

Türk statüsüne geçme ihtimali yüksek mi veya ne zaman ne şekilde bir başvuru olacak ? Ne zaman sonuçlanacak vs. diye sormak daha doğru sanırım.

amrabatı stoper karşılığında kiralayalım bir anadolu takımına. takımda yerli stoper sıkıntısı var. aynı zamanda melo ve selçuğu yedekleyecek bir adam lazım bize

Bugün sıra Telles' te sanırım. Hergün transfer bekliyoruz Basgaaan

Duyum falan yok vallahi. Ben birakali uzun zaman oldu o isleri. Artik duyumlar sizde :-)

Yalniz bu Hajrovic'in yabanci sayilmasi kotu oldu. Zaten kontenjanda sorun yasiyorduk, Bruma'yi da bu yuzden oynatamiyorduk.. Peki Hajro'yu nasil oynatacagiz orasi muamma. Gerci futbolcu iyi ve faydaliysa her turlu oynar diye dusunuyorum. Fakat gorunen o ki sag bekte sanirim Sabri'yi izleyecegiz.. :-(

Duyum falan yok vallahi. Ben birakali uzun zaman oldu o isleri. Artik duyumlar sizde :)

Yalniz bu Hajrovic'in yabanci sayilmasi kotu oldu. Zaten kontenjanda sorun yasiyorduk, Bruma'yi da bu yuzden oynatamiyorduk.. Peki Hajro'yu nasil oynatacagiz orasi muamma. Gerci futbolcu iyi ve faydaliysa her turlu oynar diye dusunuyorum. Fakat gorunen o ki sag bekte sanirim Sabri'yi izleyecegiz.. :-(

Bu konuda hiç umut yok mu yani :(

Şu an için öyle olduğunu biliyorum zaten.Hala oyuncuyu resmen transfer etmedik.Bu yüzden henüz girişimde bulunabileceğimizi sanmıyorum.

Türk statüsüne geçme ihtimali yüksek mi veya ne zaman ne şekilde bir başvuru olacak ? Ne zaman sonuçlanacak vs. diye sormak daha doğru sanırım.

sana diyim .. bizim kulup boyle seyleri malesef beceremiyor ..

AB neoldu ?

Yabanci siniri getiren TFF hani oy birligiyle gonderilecekti ?

Hajrovic'te oyle gider ..

Bu konuda hiç umut yok mu yani :(

Vallahi alttan alttan pasaport icin calisacaklarmis ama en azindan yarim sezon yabanci oynayacak diye dusunuyorum. Yalniz bize stoper lazim. Eger en önemli ihtiyacimiz olan stoper takviyesi yapilmazsa hic de iyi sonuclar elde etmeyiz.. Umarim yonetim bu olayi atlamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt