Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat boşu boşuna Antalya da kampa katılacağım dememiş. :D

görünen oki dany ve amrabat'ı 2 3 sezon kiralayacağız sözleşmesi bitene kadar belliydi zaten çöpe giden 11m euro

yabancı sınırının olduğu ortamda amrabat ve dany gibi vasat yabancıları almak çöpe giden paralar ahhh

Kimse amrabat alındı diye çamur atmasın kırk takla attık gelsin diye parasının fazla olması şikeci adiler yüzündendi.

tutmadı yapacak bi şey yok

Ya ne Toraman'ı gözünüzü seveyim. Türkiye'nin en kötü stoperi, nerde duracağını bilmez, adam kaçırır, hava hakimiyeti yok, ona buna salyalarını akıtır, ıskacının teki. Gelmesin sakın bize.

günaydn gencler

karabükte dany

antalyada amrabat

bu takımlarla deplasmanda oynayacağız 2. devre , hatta antalyayla 2 de kupada oynayacağız

hayatlarının futbollarını oynar bu arkadaşlar bize karşı şimdiden söyleyelim

oynamasınlar demiyoruz tabi de bizdeyken de oynasalardı keşke

Çeptalk

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapsssssssssssssssssss vay be amrabat geldiğinde evin içinde kırk takla atmıştım :D çok umutluydum senden :) gün geldi herkese karşı savundum seni burda ... bende senden ümidi kestiğim anlarda bile içimde hep bir kıpırtı vardı... ha diyordum bu maç oldu olacak ... olmadı çocuk beni de , kendini rezil ettin... ama ben sana dedim kendini elaleme rezil etme dedim .. ama sen dinlemedin :) ... burda amrabat konusunda yanıldğım için ve amrabat uğruna tartıştığım renkdaşlarımdan özür dilerim... sercan yıldırımda nasıl haksız çıktıysam nordinde yanıldım..çuvalladım... antalyada başarılar çocuk... lan bari orda bi maçta yardırda içim rahatlasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt