Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelmiyorlar kardeşim 10 defa alıntı yaptım sana ya yeter. Emre Can diyorsun hala. Gelmedi adam git araştır az. Şimdilik Almanya'da kariyerime devam edicem dedi araştırın az. Herkes para olarak bakmıyor şu futbola siz önce bunu anlayın. Parayı ver al ne mal mı bunlar.

Ünal Başkanımıza göre mal doğru bildin :)

Ayrıca bana ne kahrediyorsun ? Sneijder'in Hamit'in geldiği yere gelmeyecek Türk futbolcu yok, Buna Mesut Özül'de dahil...

Gelmemelerinin nedeni yeterli para vermemiş olmamızdır..

İroni olsun diye GG yazdık harbi harbi alalım diyorsunuz beyler. Fener bekliyordu teklif gelsin satalım GS'ye diye. GG dünden razı zaten. Ohh ne duruyoruz ki.

Sanırım ben anladim bizim taraftarın istediğini. Veysel, Tarık, İshak fln neyse hiç uğraşmayalım. Yerli alacaksak Arda'ya 30m, Ömer'e 15m, Emre Can'a 15m, İlkay'a 30m neyse verip alalım. Yabancı olarakta Coentrao, Balotelli gibi adamlara 20 şer milyon basalım.

Doğru mu anlamışım?

Amrabatı, danyi, engin baytarı falan hep bonservisiyile vermeliydik.Sene sonu tekrar dönecekler yine sıkıntı.Geçen sene 8 milyon euroya aldığımız adamı bedava kiralıyoruz

Bu yonetimi zerre kadar sevmem ama adamlarada hak vermiyo degilim. Alinabilecek Turk oyuncu var mi? Yurt icinde ptt oyuncusu olmicak adamlar icin fiyat 5ten basliyo. Hakani Hamburg birakmiyo Arda,Ilkan,Mesut? Bunlari mi istiyoruz? Demiroren yonetimini de al git. Bi de seneye 5e dusecek tam komedi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yonetimi zerre kadar sevmem ama adamlarada hak vermiyo degilim. Alinabilecek Turk oyuncu var mi? Yurt icinde ptt oyuncusu olmicak adamlar icin fiyat 5ten basliyo. Hakani Hamburg birakmiyo Arda,Ilkan,Mesut? Bunlari mi istiyoruz? Demiroren yonetimini de al git. Bi de seneye 5e dusecek tam komedi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamamen yanlış tamanen yanlış, Alpaslanı Kasımpaşa alıyor sende veyseli salihi, güldürmeyin adamı, güldürmeyin adamı, bu adamlar Galatasarayı batıracak , transfer fiyaskosunda suç sadece terimin değilmiş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt