Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Başkanımıza göre mal doğru bildin :)

Ayrıca bana ne kahrediyorsun ? Sneijder'in Hamit'in geldiği yere gelmeyecek Türk futbolcu yok, Buna Mesut Özül'de dahil...

Gelmemelerinin nedeni yeterli para vermemiş olmamızdır..

Yok arkadaş sizden adam olmucak mesuta nuri inlere daha ne kadar para verebilirsin adamlar dünyaları kazanıyor. Ömer ve hakan da bu adamları örnek alıyor bir hedefi var adamların örnekleri madride gitmiş bizde yapabiliriz diyor bizi düşünmüyor işte adamlar

gg ye kimse 15 milyon vermez, 29 yasinda olmus, aptallik olur

Ayrıca bana ne kahrediyorsun ? Sneijder'in Hamit'in geldiği yere gelmeyecek Türk futbolcu yok, Buna Mesut Özül'de dahil...

tjyw46.jpg

Az sonra Mesut'u alalım diyeceksin zaten yavaş yavaş oraya gidiyorsun.

emre can gibi potansiyeli olan adamları almak lazım.b.münih adamı 3 sene içinde 15 milyon euroya geri alınabilir diye verdi adam b.leverkusen'de devamlı oynuyor alacaksın böyle adamı 3-4 sene oynasın giderken de 10-15 neyse kazandırır sana da bir nevi 2-3 sene kiralık oyuncu gibi

KAsimpasaya atabilirsin onlar aldi bile

Kasımpaşa almadı mı onu ?

Kesinleşen bir şey yok diye biliyorum

2 yıldır sabah akşam twit atıyorum,alpaslan diye ama anlaşılan oda tırt.. komedi işler dönüyor koskoca klübde..

Bu sıralar scout genclesme lafları cok duyuyoruz belki şu zamanlar öneriler ciddiye alınabilir diye düşünüyorum

tamamen yanlış tamanen yanlış, Alpaslanı Kasımpaşa alıyor sende veyseli salihi, güldürmeyin adamı, güldürmeyin adamı, bu adamlar Galatasarayı batıracak , transfer fiyaskosunda suç sadece terimin değilmiş..

Terim deme terimin 3 doneminde attigi kaziklari toplasan stad yapilir be

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herkes gökhan gönül gibi birini arıyorda o bi balıktı fener yakaladı. bizde zamanıda ergün pembe gibi birini iyi tutturmuştuk. bazende şans bu işler

Bu yonetimi zerre kadar sevmem ama adamlarada hak vermiyo degilim. Alinabilecek Turk oyuncu var mi? Yurt icinde ptt oyuncusu olmicak adamlar icin fiyat 5ten basliyo. Hakani Hamburg birakmiyo Arda,Ilkan,Mesut? Bunlari mi istiyoruz? Demiroren yonetimini de al git. Bi de seneye 5e dusecek tam komedi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakani alsak bile bize yabanci konusunda avantaj saglamiyorki sneijderi mi kescez ? Alinacak yerli, stoper sag sol bek ya da acik olmali yoksa yerli oyuncu avantaj saglamayacak . Bence omer toprak gokhan inler gibi adamlar gelmiuorsa ya da fiyatlari ucuksa makul fiyata gokdeniz super lig icin yeterlidir. Sacma sapan adamlara para harcamaya gerek yok .

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt