Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım ben anladim bizim taraftarın istediğini. Veysel, Tarık, İshak fln neyse hiç uğraşmayalım. Yerli alacaksak Arda'ya 30m, Ömer'e 15m, Emre Can'a 15m, İlkay'a 30m neyse verip alalım. Yabancı olarakta Coentrao, Balotelli gibi adamlara 20 şer milyon basalım.

Doğru mu anlamışım?

Yiğit ; 2,5 Milyon Euro ,

Yekta ; 3,75

Mehmet Battal; 2,25

Musa Çağıran ; 3

Artı olarak Aydın-Aykut-Emre'nin yıllık ücretleri ...

Aldıkları yıllık ücretleri 1 milyon euro desek Senin o dediğin paranın yarısını ödemişizdir..

İroni yaptım demişti sabah..

Oyuncuyla ilgili degişik tarihler ve zamanlar vardı diye bende dalga gecmek maksatlı yazıp sildim dedi..

O degil Murat, o yazi var zaten :) o yazidan sonra 21;30 da bugun gelecek yazip silmis dun.

Ayrica bugun sabah o isleri biraktim duyum vermiyor diyor ardindan oglen sonu Veysel icin duyum veriyor eksiden.

Neyse herkes sevmek zorunda degil tabi, samimi bulmuyorum sadece

Oktay renktaş hayat memat meselesine çevirmiş işi :D

veysel ve tarik ayni bölgenin adami degilmi? yoksa veyseli stoper olarak mi düsünüyorlar, eger ikisi gelir ve hala sabri sezon sonu sözlesmesi tekrar uzatilirsa skandal bir karar olur.

alpaslan öztürk kasımpaşa'ya değil ingiltere'ye gidiyormuş charlton'a yanılmıyorsam.

Bekir Sıtkı Saraç:''Galatasaray fesatlık yaptı,topçularımızı kaptı''

haha,beter olun lan

Yiğit ; 2,5 Milyon Euro ,

Yekta ; 3,75

Mehmet Battal; 2,25

Musa Çağıran ; 3

Artı olarak Aydın-Aykut-Emre'nin yıllık ücretleri ...

Aldıkları yıllık ücretleri 1 milyon euro desek Senin o dediğin paranın yarısını ödemişizdir..

m.batdal bedava geldi musa çağıranda 400-500 euroya alındı ayrıca sercan yıldırım var 3,5 milyon euro onu unutmuşsun.

Radyospor @radyosporcom

Kayserispor Genel Sekreteri Pehlivan: Salih Dursun için Galatasaray ile görüşmeler devam ediyor. Perşembe günü kararı vereceğiz. (Radyospor)

türkiye ligi için hele yabancı sınırı varsa almak şart öbür türlü yabancı sınırı olmasa 100.000 euro bile vermezsin bu adamlara orası ayrı

Bu adamlar gelse de bek olarak Sabri ve Hakan oynayabilir demedi demeyin. Bu admlar bu ikiliyi bile kesemeyebilir.

Bu adamlara gerek duymayacak kadar bile adam yetiştiremiyorsak kapatalım gitsin altyapıyı.

matip-höwedes varken kaan oynayamaz hummels-subotic varken koray günter oynayamaz şu adamları almak lazım semih ve dany'den bin kat iyidirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt