Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamen yanlış tamanen yanlış, Alpaslanı Kasımpaşa alıyor sende veyseli salihi, güldürmeyin adamı, güldürmeyin adamı, bu adamlar Galatasarayı batıracak , transfer fiyaskosunda suç sadece terimin değilmiş..

senin yorumlarına baktımda tam bir anarşistlik sezdim sende birşeyler var daha geçen devre arasında drogba sneijderi getiren yönetime 2 senedir fiyasko transfer yaptılar diyosun?

Sizede adam beğendiremiyoruz kontenjan sorunu var yerli olarak kimi alalım...

beyler kusura bakmayın ama burda kendi fikirleri olmayan sagdan soldan duyma sürekli bişeyleri kötülemeye çalışma gibi kötü huylu insanlar var

Parasi neyse Hakan Calhanoglu ve Ömer Topragi alalim bu anadolu kazmalariyla ugrasacagimiza

Parasi neyse Hakan Calhanoglu ve Ömer Topragi alalim bu anadolu kazmalariyla ugrasacagimiza

abi kardeşim amcam ne diyim bilmiyorum ama parayla olmuyor bu işler anlamıyorsunuz galiba adamlar gelmiyor işte ligi begenmiyorlar gelmiyorlar sen real madridmisin çıkarıp 40 50 klube 7 8 de adama verecen?

Pantelici alalım

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam bende fmde 6m değerindeki adama 15 20 verip alıyorum ama bu işler sadece fmde oluyor

parası neyse verelim diyen arkadaşlar, kimin parasını neye bu kadar rahat veriyonuz siz ? bekara karı boşaması ne kadar kolay ya ! 30 m euro, verelim ardayı alalım, 15 milyon lira verelim ömer'i alalım falan.. sen herhangi bir milyon euro'yu bir arada gördün mü hiç ?

Yıldırım Demirören'i indirelim oradan en büyük transfer o olur.(Fenerin federasyon transferinin iptal olması gibi:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt