Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajroviç in de tek yönlü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sağda oynayacak sola çekecek vuracak.

Ha iyi goller atar bazı maçlarda başarılı olur ama istikrarlı bir kanat aktivitesi beklemeyin derim.

Bir tek sen biliyorsun heralde kardes futbolu burada. Sorayim ozaman. Sag beke daha iyi alinabilecek bir yerli oyuncu soyle de sayende futbol bilgimizi gelistirelim biraz.

Tapa

Hatalisin. Tek ben bilmiyorum. Ama dogru cok az sayida insanlar biliyor burda. Mesela sende bilmiyorsun bana göre. Sana göre de farklidir takil kendi basina ozm mod havanda.

Sports tv isimli kanalda haberleri izleyeyim dedim, yaptıkları haber şu:

-Alex Telles'in transfermarkt fiyatı 1.5 m € ama neden 6 m €'ya alınıyor?

-Oyuncunun menajeri Taffarel'in arkadaşı ve iddialara göre aldığı yüksek komisyonlarla tanınıyor.

-Hiçbir avrupa kulübünün istemediği Alex Telles neden GS için aşırı istekli vs.

FB tv haber yapsa anca bu kadar olur.

Transfermarkt'ta aile bireyinden biri menajeri diyor.. Yalan yani tüm haber.

Hatalisin. Tek ben bilmiyorum. Ama dogru cok az sayida insanlar biliyor burda. Mesela sende bilmiyorsun bana göre. Sana göre de farklidir takil kendi basina ozm mod havanda.

Ben bir yorum falan yapmadim su anda. Madem Veysek cok buyuk hata olur ve biz futbol fakiriyiz, yerli bir sag bek öner hem biz ogrenelim, hem klup bir seyler kapsin senden onu diyorum :)

Tapa

Ulan CL'de oynayacak takima Veysel ve Serdar öneriliyor. Saka gibi. Sirf yerli diye takima toplamak neyin kafasi.

Hajrovic mutlaka YERLI satüsünde oynamali.

Zabaleta, Vidici önermek isterdim şahsen ama malum yabancı sınırı var,yerli takviyesi şart Veysel Salihden daha iyi hiç değilse hatta Sabriden de iyidir

Ben bir yorum falan yapmadim su anda. Madem Veysek cok buyuk hata olur ve biz futbol fakiriyiz, yerli bir sag bek öner hem biz ogrenelim, hem klup bir seyler kapsin senden onu diyorum :)

Tapa

benim gözümde futbol fakiri oldugun icin önermem mümkün degil. Veysel'in yanlis transfer oldugunu kabul etmedigin icin futbol anlayisinin seviyesi belli oluyor zaten, neden bahsediyorsun?

Veysel hatali transfer demek cokmu zor? Veysel'in cöp oldugunu anlamak sadece benim gibi futbol profesörlerine mi kalmis?

Hakan sen neyi savunuyon ya 2 gündür?

Neyi savunuyormusun, hayirdir?

Cöpleri takima doldurmayalim. Bunu savunuyorum. Bes para etmez anadolü kulüp yöneticilerinden kazip yemeylim ve üstüne oyuncularimizi bedava kaptirmayalim. Bunu savunuyorum. He yanlismi yapiyorum?

Sizin görüsünüz. Takilin ozm kendi basiniza kurun Veysel li kadrolari.

Bunları da almayalım Türkiye liginden de kimseyi almayalım paşam. Bunların takıma vereceği katkı mevcutlardan fazla olmaz.

Sadece Sercan, Yiğit, Yekta gibi çaputlarımızın sayısı artar.

Tamam almayalım, kimi oynatacağız peki? AB çıkana kadar protesto mu edicez ligi?

Yerli alacaz diye paraları saçmanın alemi yok. Sabriyi de, Semih i de, Yekta yı da beğenmem ama Serdar Aziz, Veysel, Serdar Gürlerde bunlardan fazla katkı vermeyecek.

Sonra gitsinler diye uğraş.

benim gözümde futbol fakiri oldugun icin önermem mümkün degil. Veysel'in yanlis transfer oldugunu kabul etmedigin icin futbol anlayisinin seviyesi belli oluyor zaten, neden bahsediyorsun?

Veysel hatali transfer demek cokmu zor? Veysel'in cöp oldugunu anlamak sadece benim gibi futbol profesörlerine mi kalmis?

Veysel'i istedigimi nerden cikardin? Sen futbol fakiri diyorsan oyleyizdir saygimiz sonsuz tabi ama bu takim yerli bir sag bek transfer etmek istiyor ve Veysel su an ligin en formda sag beklerinden biri. Ilgilenmemiz gayet dogal, bizim bilmedigimiz ama senin bildigin bir yerli Dani Alves falan varsa bilemem tabi :)

Tapa

Allahtan sizin gibi futbol fakirleri yönetmiyor kulübü.

Veysel ins gelmez. Hajrovic'ten sonra ikinci hata olur 1 haftada.

Birde Serdar demissin. Peh..

Hahah çok güldüm ya Allah da seni güldürsün.

Hayatında top oynamamış adamlar gelmiş burda ahkam kesiyor.

Veysel serdar kötüymüş GS da oynayamaz mış GS kapasitesinde değilmiş.

Bu takımın yıllardır sağ beki Sabri sağ açığı aydın. Sol beki hakan balta çağlar birinci Defansı semih

Yedek orta sahası ceyhun

Bu adamların oynadıgı yerde Veysel serdar tarık topal topal bile oynar GS da.

Çok bilmişler kimleri beğeniyor çok merak ediyorum :)

Sağ beke danny alves sol beke marcelo falan istiyorlar herhalde ?

Bu adamlara laf söylerler belçika liginde dogru dürüst oynamayan alparslanı büyük potansiyel yaparlar. Semihi banko yazarlar.

Bakın dalganıza.

Sizin zihniyetinizde yönetildiği için zaten yıllarca sabrilere hakanlara semihlere mecbur kaldı bu takım.

Allahdan yönetim akıllandı Mancini geldide kurtuluyoruz bu kafalardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt