Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Tamam almayalım, kimi oynatacağız peki? AB çıkana kadar protesto mu edicez ligi?
Niye, ilk yarıda protesto edip maçlara mı çıkmadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam almayalım, kimi oynatacağız peki? AB çıkana kadar protesto mu edicez ligi?
benim gözümde futbol fakiri oldugun icin önermem mümkün degil. Veysel'in yanlis transfer oldugunu kabul etmedigin icin futbol anlayisinin seviyesi belli oluyor zaten, neden bahsediyorsun?
Veysel hatali transfer demek cokmu zor? Veysel'in cöp oldugunu anlamak sadece benim gibi futbol profesörlerine mi kalmis?
Veysel'i istedigimi nerden cikardin? Sen futbol fakiri diyorsan oyleyizdir saygimiz sonsuz tabi ama bu takim yerli bir sag bek transfer etmek istiyor ve Veysel su an ligin en formda sag beklerinden biri. Ilgilenmemiz gayet dogal, bizim bilmedigimiz ama senin bildigin bir yerli Dani Alves falan varsa bilemem tabi
Tapa
Yabanci siniri var diyorsunuz, takima Hajrovic geliyor. Bu nedir be?
Neyi savunuyormusun, hayirdir?
Cöpleri takima doldurmayalim. Bunu savunuyorum. Bes para etmez anadolü kulüp yöneticilerinden kazip yemeylim ve üstüne oyuncularimizi bedava kaptirmayalim. Bunu savunuyorum. He yanlismi yapiyorum?
Sizin görüsünüz. Takilin ozm kendi basiniza kurun Veysel li kadrolari.
Veysel Sarı'ya vericeleri paranın 5 te 1 i ile bu çocugu alsınlar.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=mD0eFkNqXOs[/media]
Do konuda aynı fikirdeyim yerli statüsünde oynaması lazım mutlaka,ama eboue chedjou kesik yiyecek sınırdAan dolayı, mecburen bunların yerine yerli alınmalı ligde sabriden ziyade veysel daha çok katkı verebilir, stoper semih, zan olur diyelim, hoca yedekte stoper olmadığı için chedjouyu kesemiyordu onun yerine de bir yerli şart ama bu isim serdar aziz olmamalı tabi
Niye, ilk yarıda protesto edip maçlara mı çıkmadık.
Gökhan mod havasiyla burda karsma cikip veya alinti yapip sacmalama. He belki sen sacmalamiyorsun, ama buda benim görüsüm anliyorsun degilmi? Eger sen bu benim son yazdiklarimi kabul etmiyorsan zaten senle oturup futbolu konusacak biri degilim.
Ben sana ne diyorum? Veysel cöp, Salih cöp, Serdar cöp. Senin görüsün farklimi? Olabilir, alinti yapip bana belirtme ozm cünkü ben bunu söyleyen insani ciddiye alacak degilim futbol sinirlarinda.
La oğlum senin sağbek yedeğin "Neredeyse Başsız Sabri", solbekinin yedeği bile yok yerinde devşirme yabancı oynuyo. Altyapından 10 yılda 2 adam zorla çıkarmışsın. Liginde yabancı sınırı var. Gurbetçilerde bile yok aradığın mevkilerde oynayacak adam. Liglin göze batan yerlilerine de burun kıvırıyorsun. Bırak bu beylik lafları da mantıklı bi çözüm önerisi sun ozaman da hak verelim. Konuya her gelen sanki 50 yıldır bu işlerin içindeymiş gibi ahkam kesiyor. Çocuk oyuncağı tabi bu kulüpleri yönetmek. Sizi koysalar mesela başkan koltuğuna 2 senede CL garanti.
Seneye kadrondaki bütün adamlar 1 yaş daha yaşlanacak. Zaten 11 inin yaş ortalaması olmuş 30. Bu adamlarla nereye kadar gideceksin?
La oğlum senin sağbek yedeğin "Neredeyse Başsız Sabri", solbekinin yedeği bile yok yerinde devşirme yabancı oynuyo. Altyapından 10 yılda 2 adam zorla çıkarmışsın. Liginde yabancı sınırı var. Gurbetçilerde bile yok aradığın mevkilerde oynayacak adam. Liglin göze batan yerlilerine de burun kıvırıyorsun. Bırak bu beylik lafları da mantıklı bi çözüm önerisi sun ozaman da hak verelim. Konuya her gelen sanki 50 yıldır bu işlerin içindeymiş gibi ahkam kesiyor. Çocuk oyuncağı tabi bu kulüpleri yönetmek. Sizi koysalar mesela başkan koltuğuna 2 senede CL garanti.
lahm Türk ve mardinsporda oynuyo fiyatı da 500bin euro da bizim haberimiz yok sanki.