Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salah ve Kampl mi Hajrovic ten daha verimli olamayacak? Saka heralde?

Evet 100% garanti hemde. Burdan Hajrovic'i kötülüyorum cikmasin.

yüzde yüz verimli olacağının garantisi yok, büyük umutlarla getirilip sonra gönderilen onca transferi hatırlatırım. aynı şekilde bu kim denilerek gelen ama son derece verim aldıklarımızı da hatırlatırım. ben asla kesin demem, futbol bu. bu ikisini alacağımıza gidip menezi alalım eğer o kadar para vereceksek.

Tarık'dan vazgeçtiğimizi kim söyledi? Veysel alınıyor diye Tarık alınamaz mı? Hajrovic'ten çok umutlu olup, başka kulüplere kaptırmamak için satın alınmış olunamaz mı? İlla senin mantığından mı düşünüp hareket etmesi lazım yönetimlerin, teknik ekiplerin. Sırf sen Hajrovic'i tanımıyorsun diye almasınlar. Tamam görürsem söylerim.

Ne mantigi sen neden bahsediyorsun ya? Asil senin sacmaladiginin farkindamisin?

Yabanci sinirlamasi gibi bir sistem altinda sen nasil Hajrovic'i alirsin. Iste bu tipler,yani sizler, Amrabat'in geldigi dönem 'yaaa kan alacak kan gibi, 40 milyona satariz' gibi cocukca yorumlar yapan tipler. Futbolu iste ancak bu kadar biliyorsunuz. Sonra iki sene bosa gidince 'gönderdin su adami' diye hooop 180° oluyor.

Tarık'dan vazgeçtiğimizi kim söyledi? Veysel alınıyor diye Tarık alınamaz mı? Hajrovic'ten çok umutlu olup, başka kulüplere kaptırmamak için satın alınmış olunamaz mı? İlla senin mantığından mı düşünüp hareket etmesi lazım yönetimlerin, teknik ekiplerin. Sırf sen Hajrovic'i tanımıyorsun diye almasınlar. Tamam görürsem söylerim.

tarzını takdir ediyorum reis ölümüne savunuyorsun aynı fikirdeyiz bu sefer

Sports tv isimli kanalda haberleri izleyeyim dedim, yaptıkları haber şu:

-Alex Telles'in transfermarkt fiyatı 1.5 m € ama neden 6 m €'ya alınıyor?

-Oyuncunun menajeri Taffarel'in arkadaşı ve iddialara göre aldığı yüksek komisyonlarla tanınıyor.

-Hiçbir avrupa kulübünün istemediği Alex Telles neden GS için aşırı istekli vs.

FB tv haber yapsa anca bu kadar olur.

muslera iyi olsaydı büyük avrupa kulüpleri alırdı ile aynı mantık.

sports tv = moron

Ne tuhaf insanlar var şurada, insan gibi tartışmayı beceremeyip sıkışınca ortaya gereksiz gereksiz hakaretvari çıkışlar yapıyorlar.

Hemen mantık belli, vay efendim kimi alacaz, İlkay ı mı alacaz, çok yüksek bütçemiz mi var.

Ben neyi savunuyorum ne anlatmaya çalışıyorum adam düşünmüyor bile. Anca ortaya düz düz konuşsun.

Biz mecburmuyuz yerli oyuncu almaya. Mevcut kadronun yapamadığı takımı, Veysel, Serdar Aziz, Serdar Gürler mi şampiyon yapacak.

Hajroviç CL de gol ve goller atsa türk olmadıgı için iptal mi olacak o goller :O

Benim derdim o degil.

Hajrovic'in ne kadar verimli olacagi belli degil. Kapali kutu yani. Sen 12 milyon verip Bruma'yi almissin, oynatamiyorsun, gelismesini bir sekilde engelliyorsun. Üstüne ne oldugunu bilmedigimiz halde gidip Hajrovic'i ekliyoruz bu yabanci statüsüne.

YABANCI SINIRLAMASI DIYORUZ, Hajrovic olmaz bu sartlarda. Tipki Amrabat olmaz dedigim gibi. Yerli olacaksa basimizin üstünde yeri vardir.

Ben simdi bunumu savunacam? Komiksiniz.

Ne mantigi sen neden bahsediyorsun ya? Asil senin sacmaladiginin farkindamisin?

Yabanci sinirlamasi gibi bir sistem altinda sen nasil Hajrovic'i alirsin. Iste bu tipler,yani sizler, Amrabat'in geldigi dönem 'yaaa kan alacak kan gibi, 40 milyona satariz' gibi cocukca yorumlar yapan tipler. Futbolu iste ancak bu kadar biliyorsunuz. Sonra iki sene bosa gidince 'gönderdin su adami' diye hooop 180° oluyor.

Aç bak babam Amrabat geldiğinde ne demişim. Boş boş sallamakla olmuyor bu işler. Biz Ujfa geldiğinde sağa sola ateş açan adamlar da gördük 500 yaşında adam alınırmı bu nasıl transfer politikası diye. Bi bekleyin kardeşim hele bi sabredin. Eğer tutmazsa ondan sonra sonuna kadar, dibine kadar eleştirin. Hatta gidip beraber kafasına sıçalım transfer edenin. Ama adamın daha kaç para alacağı bile açıklanmadan sen adamın üstünü çizdin bile. Eğer adam iyi çıkarsa benden çekeceğin var bunu da bil.

Benim derdim o degil.

Hajrovic'in ne kadar verimli olacagi belli degil. Kapali kutu yani. Sen 12 milyon verip Bruma'yi almissin, oynatamiyorsun, gelismesini bir sekilde engelliyorsun. Üstüne ne oldugunu bilmedigimiz halde gidip Hajrovic'i ekliyoruz bu yabanci statüsüne.

YABANCI SINIRLAMASI DIYORUZ, Hajrovic olmaz bu sartlarda. Tipki Amrabat olmaz dedigim gibi. Yerli olacaksa basimizin üstünde yeri vardir.

Ben simdi bunumu savunacam? Komiksiniz.

Kesinlikle katiliyorum, Hajrovic yabanci olursa direk geri yollasinlar. Bruma bile oynayamiyor.. Hem yerli hem kanat diye süper adam demistim ama eger yabanciysa is degisir.

Futbol sektöründe sokağa para saçmayan tek bir kulüp göster, şu anda hesabımı kapatacağım. Hiç bir transferin tutma garantisi yok. Ama deneyeceksin. Denemezsen 1 adım ilerleyemezsin. Ayrıca Veysel ve Yiğit'i aynı kefeye koydun, daha fazla tartışmanın bi yararı olacağını sanmıyorum.

Yahu senin hakkaten algılarda sıkıntı var. Benim bahsettiğim Yiğit ce Sercan da senin mantığınla alındı. Genç oldukları için, denemek için.

Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama birader o kadar ön yargılı okuyorsun ki nereden ne çıkartıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt