Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim derdim o degil.

Hajrovic'in ne kadar verimli olacagi belli degil. Kapali kutu yani. Sen 12 milyon verip Bruma'yi almissin, oynatamiyorsun, gelismesini bir sekilde engelliyorsun. Üstüne ne oldugunu bilmedigimiz halde gidip Hajrovic'i ekliyoruz bu yabanci statüsüne.

YABANCI SINIRLAMASI DIYORUZ, Hajrovic olmaz bu sartlarda. Tipki Amrabat olmaz dedigim gibi. Yerli olacaksa basimizin üstünde yeri vardir.

Ben simdi bunumu savunacam? Komiksiniz.

Hajroviçi bu sene için aldıklarını düşünmüyorum. Bari 2014-2015 sezonundan itibaren gecerli bi sözleşme imzalasaydılar. Hem TÜrkleştirmeye çalısırlardı. Şimdi dany-riera-amrabat üçlüsünü göndermek için çaba sarfediyorlar. Daha telles var...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aç bak babam Amrabat geldiğinde ne demişim. Boş boş sallamakla olmuyor bu işler. Biz Ujfa geldiğinde sağa sola ateş açan adamlar da gördük 500 yaşında adam alınırmı bu nasıl transfer politikası diye. Bi bekleyin kardeşim hele bi sabredin. Eğer tutmazsa ondan sonra sonuna kadar, dibine kadar eleştirin. Hatta gidip beraber kafasına sıçalım transfer edenin. Ama adamın daha kaç para alacağı bile açıklanmadan sen adamın üstünü çizdin bile. Eğer adam iyi çıkarsa benden çekeceğin var bunu da bil.

Iste bosuna demiyoruz futbolda olan 80% düz mantikci diye. Alin size bir örnek daha.

Kisaca, is isden gecitigi zaman 'ahhh vahh deriz'

Bravo. Iste yapilanma ben buna derim. Kusura bakmada ciddiye bile almiyorum yorumunu. Simdiye kadar saygiyla okurdum ama bu görüsü savundugunu bilmedigim icin.

Yabanci sinirlamasi var, aliriz, deneriz, sonra olmazsa ah vah cekeriz diyorlar. Komik, cidden komik.

Yahu senin hakkaten algılarda sıkıntı var. Benim bahsettiğim Yiğit ce Sercan da senin mantığınla alındı. Genç oldukları için, denemek için.

Bunu anlatmaya çalışıyorum. Ama birader o kadar ön yargılı okuyorsun ki nereden ne çıkartıyorsun.

Bana önyargılı diyene bak :) Ligden adam almayalım hepsi leş diyen kendisi, ama önyargılı benim. OK KİB BYE :ka21:

Sağ bekler arasındaki en iyi yerli alternatif veyseldir. Göz var nizam var arkadaşlar. Turkiye ligi için tecrübeli ve istikrarlı bi kere. Bence tarıktan da daha faydalı olur.

Tamam adı geçen adamlar Galatasaray'ı şu anki konumundan ileri taşıyamaz ama zaten alınmak istemelerindeki amaç bu değil ki. Allah'ın belası yabancı sınırı yüzünden kullanmak zorunda kaldığımız çöpler yerine 2 tık da olsa daha iyilerini koymak.

Sonra kadroda Sabri'yi görünce "Gene mi bu?" diyorsunuz.

Sağ bekler arasındaki en iyi yerli alternatif veyseldir. Göz var nizam var arkadaşlar. Turkiye ligi için tecrübeli ve istikrarlı bi kere. Bence tarıktan da daha faydalı olur.

Ahaha biri de cikip düz mantigin kralini yapmis birde bize geri zekali diyor. Kimi alacagiz, Ilkay ve Mesut'u mu soruyor.

Iste biz bunlari yazinca cok bilmis oluyoruz. Oysaki yaptigimiz seyi futbolu bilen her insan yapar.

Iste bosuna demiyoruz futbolda olan 80% düz mantikci diye. Alin size bir örnek daha.

Kisaca, is isden gecitigi zaman 'ahhh vahh deriz'

Bravo. Iste yapilanma ben buna derim. Kusura bakmada ciddiye bile almiyorum yorumunu. Simdiye kadar saygiyla okurdum ama bu görüsü savundugunu bilmedigim icin.

Yabanci sinirlamasi var, aliriz, deneriz, sonra olmazsa ah vah cekeriz diyorlar. Komik, cidden komik.

Yav neden vah vah çekesin? Adama 50m€ bonservis vermiyorsun ki. Transfer dehası diye taptığınız Luce'nin bile bir sürü firesi var. %100 transfer başarısıyla yönetilen bi takım göstersene bana.

anliyorum ligde yerli statusu yuzunden kadro kurmakda zorlaniyoruz, ama bu nedir kardesim onune gelenide al anlamina gelmiyo. 3 4 vasat adam alacagina bitane adam gibi oynayacak yerli al yeter illa 3 4 tane adam almak zorunda degilsin. tam terim donemindeki coplerden kurtulduk diyoz, yerlerini yeni coplerle dolduruyoz. amrabatta tutturmus gitmem diye. ne anladim ben bu isde.

26 yıldır Türkiye ligini takip ediyorum. Benimki ön yargı değil tecrübe. Senle aramızda o kadar fark olsun yani.

Ozaman getirelim Yılmaz Vural'ı bizi her sene şampiyon yapsın. Ne de olsa 30 yıllık tecrübesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt