Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelip burda üsluptan bahsetme cünkü en büyük terbiyesizligi küfür ederek, hakaret ederek sen yapiyorsun zaten.

Benim üslubumda sorun olabilir, ama yinede küfür edecek kadar düsmedim, bunu bil Oktay Karaca, pardon Okan Kara.

Ulan benim adim Oktay Karaca problemmi var? Resimlerim var isteyen face'den twitterden ekler, sen kimsinki? 1 tane resim atta kimin nesisin ogrenelim once adammisin bakalim bi? Kari kilikli herif, herseye aglayip bagirip cagiriyorsun sadece

Arkadaş başlık altındaki ikili tartışmalara bakıyorum çoğunda taraflardan biri aynı kişi. (şu andaki tartışmalar bazında)

Sorsan kendisi her şeyi biliyor öbürleri salak.

Gelip burda üsluptan bahsetme cünkü en büyük terbiyesizligi küfür ederek, hakaret ederek sen yapiyorsun zaten.

Benim üslubumda sorun olabilir, ama yinede küfür edecek kadar düsmedim, bunu bil Oktay Karaca, pardon Okan Kara.

Her olayın olduğu yerde olmayı nasıl başarıyorsun?

İki dakika kapatın da şu konuyu, sakinleşsin millet.

Ulan benim adim Oktay Karaca problemmi var? Resimlerim var isteyen face'den twitterden ekler, sen kimsinki? 1 tane resim atta kimin nesisin ogrenelim once adammisin bakalim bi? Kari kilikli herif, herseye aglayip bagirip cagiriyorsun sadece

Benim kendimi bir yerlere ispatlamama gerek yok.

Ben ne diyorum? Senin gibi küfürlere bulasacak kadar düsmedim, düsmem. Ne kadar küfür edilirse edilsin.

Eger sen gercek hayatinda ilgi cekemiyorsuan, mutlaka sosyal meydada ilgi ariyorsan, ailece takilmak istiyorsan sana kalmis birsey.

Yahu birader bulma alma. Mecburmuyuz yerli almaya. Ligi bi bitirelim bu şekilde. Sezon sonu bakarız duruma.

mecbur değiliz tabiki. olanları da satak hatta. saçmalama dostum. sabriyle hakan balta diyoruz, hatta SABRİyle HAKAN BALTA diyoruz, olmuyo diyoruz, 8 puan fark var diyoruz, lig için bile yetersiz bu adamlar diyoruz, hiç yetmedi adamlar diyoruz neden inat ediyosun ? ulan transfer nöbetinde transfer yapmayalım diyen ilk seni gördüm şerefsizim.

Alex bu akşam gelmiyor di mi ?

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Biri yav he he gifi koyabilir mi? Mesela @Arif Ulu çok iyi koyar

yav-he-he_477001.gif

k97zw.gif

forum şuan 2 ye bölünmüş bir durumda

bi taraf alınan yerlilerin overrated olduğunu kadrodaki oyuncularımızdan iyi olmadığını düşünüyor

diğer taraf kadrodaki futbolculardan bıkmış yerine kim gelirse ondan kötü olmaz havasında

ha bide taraf olmayan berat var oda cetvelle biyerlerini ölçüyo ..... hahha

ben 2. gruptayım

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt