Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav-he-he_477001.gif

Hahahahahaa :asd: Adam acil durum timi gibi

Benim kendimi bir yerlere ispatlamama gerek yok.

Ben ne diyorum? Senin gibi küfürlere bulasacak kadar düsmedim, düsmem. Ne kadar küfür edilirse edilsin.

Eger sen gercek hayatinda ilgi cekemiyorsuan, mutlaka sosyal meydada ilgi ariyorsan, ailece takilmak istiyorsan sana kalmis birsey.

Once lafa bakarim laf mi diye sonra adama bakarim adam mi diye lafi sana cuk diye oturuyor hadi by

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ya :D

Hele bu Murat gibi üyeler yok mu transfer döneminden önce konular açıp yerli yerli yerli diye milletin kafasını yiyen, ettiği iki kelimeden biri ya yerli oyuncu almamız lazım herkes sabri'den amrabat'dan iyidir diyen, şimdide alınanlara bunlardan bir cacık olmaz diyenler.

Her alınan oyuncu direkt 11 oynasın diye alınmıyor. Sabri'nin oynadığı her maçta onun oynadığı kanattan gol yiyoruz. Bu şartlar altında Veysel veya Tarık'ın alınmasına hangi zekanın ürünü ile karşı çıkıyorsunuz? Alabileceğimiz yabancı hakkımızda yok? Eee ne olacak? Alpaslan deyip duruyorsunuz adam Liege'de bile 3 maç oynamış be.. Sadece transfermarkt e bakıp buraya gelip sallamakla olmaz bu işler.

Bence biraz sakin olmakta fayda var.. Stopere ömeri alıp kontenjan yaratamayacağımıza göre sağbek alıp rahatlatmalıyız ki sabri vahşetinden kurtulalım.. Bir yerli sağbek alacağız bu kesin ve eldeki en iyi alternatif veysel.. Boşa birbirinize girip keyfinizi kaçırmayın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ünal Başkan Messi - Ronaldo - Mesut - Ilkay - Suarez bunlar al bi zahmet alamıyorsan istifa et...

ben alınmadım o lafa olmadığımı biliyorum ama sen buralarda yenisin demekle işin içinden çıkamazsın. senin sercan-yiğin mantığı ile benim kurduğum ujfalusi-melo mantığı aynı. sen onu soruyosun ya başkası da bunu sorar.

Onu benim yazdığımı gören varsa bana sorarlar ben cevabını veririm senin ortaya tez atmana gerek yoktu bence. Ha yazmış olsaydım evet hatalıymışım demek de çok zor değil yani

Ünal Başkan Messi - Ronaldo - Mesut - Ilkay - Suarez bunlar al bi zahmet alamıyorsan istifa et...

Sabri'nin yerine adam alıyoruz burda bayram havası olması gerek ama anlayamadığım bir Lahm beklentisi var

bu FM'yi kim bulduysa onun annesinin sakalı çıksın. heryer yetenek avcısı oldu.

şaka bi yana hajri yabancı sayılacaksa çok kötü olur

bari m.salah weiss felan getireydiniz

ünal aysal - ft tartışmasında çok kan döktük

görünen o ki transfer konusunda da bazılarının canını yakıp myc yiyicez

ben gsaray için myc yerim ama 1 doğru düşenen insan daha kazandırırım tribüne

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt