- 18 Temmuz 2009
- 82.310
- 240.696
- 5.263
Turk olmayacaksa Hayri sacma bir transfer kabul edelim. Katilanlar like'lasin pls.
$
$
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şaka bi yana hajri yabancı sayılacaksa çok kötü olur
bari m.salah weiss felan getireydiniz
Biz onu Boşnak olarak seviyoruz.
Neyin tartışmasını yapıyorsunuz ya
Hele bu Murat gibi üyeler yok mu transfer döneminden önce konular açıp yerli yerli yerli diye milletin kafasını yiyen, ettiği iki kelimeden biri ya yerli oyuncu almamız lazım herkes sabri'den amrabat'dan iyidir diyen, şimdide alınanlara bunlardan bir cacık olmaz diyenler.
Her alınan oyuncu direkt 11 oynasın diye alınmıyor. Sabri'nin oynadığı her maçta onun oynadığı kanattan gol yiyoruz. Bu şartlar altında Veysel veya Tarık'ın alınmasına hangi zekanın ürünü ile karşı çıkıyorsunuz? Alabileceğimiz yabancı hakkımızda yok? Eee ne olacak? Alpaslan deyip duruyorsunuz adam Liege'de bile 3 maç oynamış be.. Sadece transfermarkt e bakıp buraya gelip sallamakla olmaz bu işler.
Yav neden vah vah çekesin? Adama 50m€ bonservis vermiyorsun ki. Transfer dehası diye taptığınız Luce'nin bile bir sürü firesi var. %100 transfer başarısıyla yönetilen bi takım göstersene bana.
sabri iyi seviye mi yakalıyo, sana fm hayatında başarılar dilerim.
ünal aysal - ft tartışmasında çok kan döktük
görünen o ki transfer konusunda da bazılarının canını yakıp myc yiyicez
ben gsaray için myc yerim ama 1 doğru düşenen insan daha kazandırırım tribüne
-Tapatalk-
Selam kardeşim. Bu ara iş güç çok yoğun. Seyahatler falan. Sen nasılsın
Ulan Turk olmayacaksa Hayri'yi biz niye aldik???
$
Forumda sinirler hat safhada
Bizde bunu anlatmaya calisiyoruz. Benim derdim Hajrovic'i kötülemek degil. Yabanci sinirlamasina göre iyi degerlendirme yapilmali. Neler cektik Amrabat'tan?
İyi bendende bayadır görmuyordum seni
Takılıyoruz elemanlarla
Onur valla benim gözümde Şakiri ile özdeşleştin lan. Avatarı değiştirsen tanıyamayacağım seni![]()