Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu sorun rakam degil diyorum niye anlamamakta zorluk cekiyorsunuz?

Biz CL'de oynayan bir takimiz. Bunu her sezon devam ettirmeliyiz. 10 yabanci sadece kadroya alinabiliyor. Burda rakamdan önce yabanci oyuncunun kaliteisne göre degerlendirme yapmaliyiz.

CL diyoruz. Sneijder olmasa cikarmiydik gruptan? Soru isareti, tartisilir.

Kalite lazim.

bahsettiğin kalitedeki adamı 17 maçta tribüne mi göndereceksin peki? cl diyosun evet ama sadece cl oynamıyoruz. 10 tane sneijder ayarında oyuncu da alırız çok zor değil, cl de 2 maçta oynatıp ligde 17 maçta tribünde oturacak 4 adam mı olsun. illaki düşük maliteyli, tribünü çok sorun etmeyecek adam da alınmalı.

ben doğru transfer de demiyorum ama 10-12 milyona gelecek vadeden birini almaktansa 4e almak daha mantıklı.

Tamam iyi güzel de yeri geldiğinde tribünde oturacak kaliteli yabancı kim mesela ?

Kaliteden ne cikardin sen? Hepsi Sneijder seviyesmi olacak? Bugün Bruma nasil cikiyorsa, Eboue nasil cikiyorsa, o oyuncuda cikacak.

Sinirlama serbest olsun 100 Hajrovic gelsin biri tutarsa seviniriz. Ama bu sartlar altinda yabanci statüsünde risktir. TUTMAZ DEMIYORUM. Bizim riske harcayacak zamanimiz ve vaktimiz yok.

Kaliteden ne cikardin sen? Hepsi Sneijder seviyesmi olacak? Bugün Bruma nasil cikiyorsa, Eboue nasil cikiyorsa, o oyuncuda cikacak.

Sinirlama serbest olsun 100 Hajrovic gelsin biri tutarsa seviniriz. Ama bu sartlar altinda yabanci statüsünde risktir. TUTMAZ DEMIYORUM. Bizim riske harcayacak zamanimiz ve vaktimiz yok.

Kimi alaydık?

Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun Murat? İnsanla dalga mı geçiyorsun sen? Kaç tane konu açtın kaç kere yazdın yerli yerli oyuncu diye. Şimdi Veysel Tarık'a talip olunca da Alpaslan deyişin tuttu. Yahu Alpaslan kaç kere oynamış sen baktın mı hiç?

Tarık'ı izledin mi peki?

Soruya soru.

Biz CL'de oynayan bir takimiz. Bunu her sezon devam ettirmeliyiz. 10 yabanci sadece kadroya alinabiliyor. Burda rakamdan önce yabanci oyuncunun kaliteisne göre degerlendirme yapmaliyiz.

Kalite lazim.

Bi susta motorun soğusun hep isyanlardasın.

Çelişkili konuşuyorsun ama hem riske harcayacak vaktimiz yok diyorsun hemde Brumayı örnek gösteriyorsun Bruma rüştünü ispatladı mı sence?bence kafan karışık ve çok agresifsin.

Amrabat aslinda cok iyi bi oyuncu. Ama Sneijder onu cok boziyor, onun yüzünden oynayamiyor.

Hajrovic yerinemi? Dedigim gibi yabanci olacak ise gerekmez bile transfer o bögleye. Alirsin Telles'i ve kapatirsin yabanci transferini. Ama mutlaka isvicre veya yakinlardan oyuncu almak istiyorsan biraz daha yatirim yapip Salah ve Kampl gibi yeteneklerini daha cok kanitlamis isimleri alabilirdin.

Buda risktir, ama tutma yüzdesi daha yüksektir. Cünkü bu oyuncular belli düzeyde oynamis isimler. Ben 3ünü tercih etmem orasi ayri. Hajrovic bir risktir, risk icin zamanimiz yok.

Hajrovic türk olursa adı ne olmalı bunu tartışmalıyız bence.

Kalite lazim.

Şampiyonlar ligi diosun kalite diosun ama sabriye hakana eywallah çekiosun.

Fener cezalı olmasa bu sabri ve hakan var die şampiyonlar ligine gidemiceksin belkide

Şampiyonlar liginde oynayabilmen için şampiyon olman lazım.

Şampiyon olman için de sabri hakan gibi lerden kurtulup daha genç daha kaliteli adamlar bulman lazım.

GS yabancı transferlerde son yıllarda olmadıgı kadar başarılı davranıyor.

1-2 si hariç hepsi Türkiye liginin üstünde Avrupada başarı getirecek kalitede saygın isimler.

Ama GS ın sorunu UEFA kupasını aldıgımızdaki gibi Kaliteli yabancıları yetenekli yerlilerle güçlendirememekdi.

Bunu ilk sene yapabilseydik şimdi çok daha iyi yerlerdeydik.

Neyseki geç olsun ama güç olmasın yönetim şimdi hatasını gördü bunu yapmaya çalısıyor

MEvzu burdada sabri hakan - veysel tarık mevzusu die basladı siz hajroviçe getirdiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt