Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık'ı izledin mi peki?

Soruya soru.

Yahu ben Tarık harikalar yaratacak mı demişim. Ben Tarık i izlemediğimi 100 kere söyledim. İlk önerenlerde sizlerdiniz zaten. Bana açıklayamazsın Alpaslan'ı neden tercih ettiğini. Ben düz mantık yürütüyorum, Liege'de bile kadroya giremeyip 2. lige kiralanan adamın GS'a ne gibi bir katkısı olabilir? Bırakın bilen adamlar yapsın işini her şeye muhalefet olmakla olmaz bu işler.

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Galatasaraylı Amrabat'ı transfer ettiklerini açıkladı.

NTVSPOR

Yalnız tebrik etmek lazım Kayseri'i çok fena kazık yedik. Yani benim için Topuz ve Tabata ile beraber ilk 3 kazıktan biri Amrabat. :)

Hajrovic yerinemi? Dedigim gibi yabanci olacak ise gerekmez bile transfer o bögleye. Alirsin Telles'i ve kapatirsin yabanci transferini. Ama mutlaka isvicre veya yakinlardan oyuncu almak istiyorsan biraz daha yatirim yapip Salah ve Kampl gibi yeteneklerini daha cok kanitlamis isimleri alabilirdin.

Buda risktir, ama tutma yüzdesi daha yüksektir. Cünkü bu oyuncular belli düzeyde oynamis isimler. Ben 3ünü tercih etmem orasi ayri. Hajrovic bir risktir, risk icin zamanimiz yok.

Kampli Fenere karsi izledin ötüyon, vasat futbolcu Kampl. Salah iyidir.

Kampl = orta düzey eleştirdigin olay, kendinle çelişiyorsun

Hakan şaka maka lütfen torres avatarına geri dön biz seni öyle seviyoduk.

Yahu ben Tarık harikalar yaratacak mı demişim. Ben Tarık i izlemediğimi 100 kere söyledim. İlk önerenlerde sizlerdiniz zaten. Bana açıklayamazsın Alpaslan'ı neden tercih ettiğini. Ben düz mantık yürütüyorum, Liege'de bile kadroya giremeyip 2. lige kiralanan adamın GS'a ne gibi bir katkısı olabilir? Bırakın bilen adamlar yapsın işini her şeye muhalefet olmakla olmaz bu işler.

Kasimpasa'da seyredecegiz kendisini. Türkiye'deki leslerin hepsini bildigim icin para verip bu adamlari almamiza kesinlikle karsiyim. U20'de seyrettim ve o takimin fizik kalite olarak en iyi oyuncusuydu. Sag bekte Fatih Turan diye bir mal oynarken herifi ön libero'da oynatip yeteneklerini tam göstermesini engellediler bence.

Potansiyeline güveniyorum ve Tarik'ta potansiyel görmüyorum.

Bu veysel - tarık - serdar gibi yerli genç oyuncular alınmasın diyenlere bir soru soprmak istiyorum...

farzı misal GS kulübü iflas etti dağıldı kulübü kapadı . Tüm futbolcular serbest.

Sabri-hakan-aydın-semih-ceyhun

Soruyorum BJK yada FB yöneticisisiniz kaçını alırsınız ? kaçına teklif yaparsınız ?

BJK ve FB ye yakısdıramadıgınız topçuyu nasıl GS a yakısdırıyorsunuz ?

Riera,Engin,Danny,Amrabat go Veysel,Alex,Hajrovic,Terry come

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Buradaki muhabbetlerden sonra Sabri'yi 11'de görünce "ıyk" diyenleri vururum.

Hajrovic yerinemi? Dedigim gibi yabanci olacak ise gerekmez bile transfer o bögleye. Alirsin Telles'i ve kapatirsin yabanci transferini. Ama mutlaka isvicre veya yakinlardan oyuncu almak istiyorsan biraz daha yatirim yapip Salah ve Kampl gibi yeteneklerini daha cok kanitlamis isimleri alabilirdin.

Buda risktir, ama tutma yüzdesi daha yüksektir. Cünkü bu oyuncular belli düzeyde oynamis isimler. Ben 3ünü tercih etmem orasi ayri. Hajrovic bir risktir, risk icin zamanimiz yok.

6 yabancı kuralının olduğu yerde Salah gibi Kampl gibi oyunculara gerek yok.Bugün Brumayı oynatamıyorsak Salah,Kampl geldiğinde onları da oynatamayacağız.Salah-Kampl gibi futbolcuları 10 milyondan aşağı alamazsın.Alırsan risk o olur.3-4 milyon euroluk adamla risk olmaz.Tutarsa tutar,tutmazsa problem değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt