Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hajroviç tırt ın önde gideni ayagı ıyı diye adam alınmaz helekı yabancıyı

6 yabancı kuralının olduğu yerde Salah gibi Kampl gibi oyunculara gerek yok.Bugün Brumayı oynatamıyorsak Salah,Kampl geldiğinde onları da oynatamayacağız.Salah-Kampl gibi futbolcuları 10 milyondan aşağı alamazsın.Alırsan risk o olur.3-4 milyon euroluk adamla risk olmaz.Tutarsa tutar,tutmazsa problem değil.

E bende zaten yabanci transferi gerekmez diyorum. Mutlaka istiyorsan tutma yüzdesi daha yükseklerde olan oyunculara yönel. Önerim bu sekilde.

TR Kupasında finale kadar gidersek 9

LİGDE 17

CL'de minimum 2

28 maç!

Senin rakibin 17 maç yaparken sen 28 maç yapacaksın.

Anlayın artık Hajrovic'in filan neden alındığını. Her maç aynı adamlar oynayamaz.

THY Kupasınıda dahil edersek 30 maç!!!

Rakibin bir sezonda 34 maç yapıyor, sen sadece 1 devrede

Kimse bu futbolculara mükemmel demiyor neye atarlanıyorsunuz?Tek bildiğiniz Ömer Toprak, Çalhanoğlu diye sayıklamak.Tarık, Veysel falan leş e kimi alalım?

TR Kupasında finale kadar gidersek 9

LİGDE 17

CL'de minimum 2

28 maç!

Senin rakibin 17 maç yaparken sen 28 maç yapacaksın.

Anlayın artık Hajrovic'in filan neden alındığını. Her maç aynı adamlar oynayamaz.

THY Kupasınıda dahil edersek 30 maç!!!

Rakibin bir sezonda 34 maç yapıyor, sen sadece 1 devrede

hele sneijder, melo, drogba ve selcuk gibi kritik isimler 28+ yasina gelmisken. anlamiyorlar. aydin'i oynatiyor, adam resmen her mac ben kosman, pres yapmam, ben istanbulun ronaldosuyum diyor.

Laf olsun dıye konusuyorum sırf 2 maçını forumda konuldu dakıka dakika analız edıldı ,

Bence bıraz takıp et alıntı yap

Izet Hayrullah

Cemmatci Ismi gibi :D

Ben buldum ismi, adaş olurlar :D

hqdefault.jpg

Yerli olacaksa basimizin üstünde yeri var dedim daha önce. Ama isi garantiye almalisin bu durumda. Yoksa yine bu transfer elestirilir.

Eğer tutmazsa eleştirirsin.İzet 2.devre için yapılmış bir transfer değil.Eksik olduğumuz bölgeye almadık adamı.Bunu görmüyorsun.

Taraftarın gazını almak için transfer yapmıyorlardır umarım... Millet takımın durumunu bırakıp sadece transfer konuşur oldu da....

Tarık, Veysel,İshak,Salih vs. Türkiye'de ki oyuncuların (adı bizimle geçen) %90 u bizim kadro için fazlasıyla yatersiz, bunu görmemek ve kabullenmemek için neden inat ediyorsunuz anlamış değilim. Sırf yabancı sınırlaması var diye bile bile elimizdeki yerlilerden daha kötü olan yerlileri almak da akıl işi değil. Kasımpala bile aldığı yerlilerin çoğu Almanya'dan ama biz hala ligdeki yerlileri almak için bir sürü laf yiyoruz ve hala uğraşıyoruz.

Konuşmaları az çok okudum bazılarına katılmakla beraber, Amrabat konusunda kimseye suç bulmuyorum. Ligde öyle muazzam maçlar çıkarmasa da çoğu kişi tarafından beğenilen ligin iyi yabancılarından biri gibi gözüken bir oyuncuydu. Hatta Sercan transferi de buna örnektir. O zamanın popüler oyuncularıydı ama olmadı. Zamanın daYiğit,Ceyhun vs transferleri ne kadar yanlışsa Salih,Veysel,İshak transferleri de şimdi o kadar yanlıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt