Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR Kupasında finale kadar gidersek 9

LİGDE 17

CL'de minimum 2

28 maç!

Senin rakibin 17 maç yaparken sen 28 maç yapacaksın.

Anlayın artık Hajrovic'in filan neden alındığını. Her maç aynı adamlar oynayamaz.

THY Kupasınıda dahil edersek 30 maç!!!

Rakibin bir sezonda 34 maç yapıyor, sen sadece 1 devrede

Onun için Melo ve Selçuk'a alternatif alinmadigi sürece bu takimda formsuzluk olabilir.

Yekta'yi kiralamak deliliktir.

Eğer tutmazsa eleştirirsin.İzet 2.devre için yapılmış bir transfer değil.Eksik olduğumuz bölgeye almadık adamı.Bunu görmüyorsun.

Hayir iste tutmazsa elestirirsin yok. Cünkü zaman kaybi bunlar. En iyi örnek Amrabat. Bu transferin anlami yok yabanci sayilacaksa. Hem kendinse yazik ederiz, hem kulübe.

Forum u bıraktığımızdan beri bihayli değişiklikler var. Örneğin Berat ortaya etse ne güzel ettin diye like yapacak üyeler türemiş :D

Bu arada İzet'in maçlarını hiç izlemediğim için yorum yapmak istemiyorum ama yabancı statüsünde oynatacaksak yanlış bir hamle olmuş.

Tarık, Veysel,İshak,Salih vs. Türkiye'de ki oyuncuların (adı bizimle geçen) %90 u bizim kadro için fazlasıyla yatersiz, bunu görmemek ve kabullenmemek için neden inat ediyorsunuz anlamış değilim. Sırf yabancı sınırlaması var diye bile bile elimizdeki yerlilerden daha kötü olan yerlileri almak da akıl işi değil. Kasımpala bile aldığı yerlilerin çoğu Almanya'dan ama biz hala ligdeki yerlileri almak için bir sürü laf yiyoruz ve hala uğraşıyoruz.

Konuşmaları az çok okudum bazılarına katılmakla beraber, Amrabat konusunda kimseye suç bulmuyorum. Ligde öyle muazzam maçlar çıkarmasa da çoğu kişi tarafından beğenilen ligin iyi yabancılarından biri gibi gözüken bir oyuncuydu. Hatta Sercan transferi de buna örnektir. O zamanın popüler oyuncularıydı ama olmadı. Zamanın daYiğit,Ceyhun vs transferleri ne kadar yanlışsa Salih,Veysel,İshak transferleri de şimdi o kadar yanlıştır.

:005:

Kimse kimseye kızmasın Türk futbolcu kalitesi yerlere indiği için kimi alsak laf söyleriz..

Almanyadakilerden bahsetmiyorum 5 katı fazla para istiyorlar daha yaşı 19 olana bile..

Adım hıdır elimden gelen budur denir bu piyasada ancak..

Turk olmayacaksa Hayri sacma bir transfer kabul edelim. Katilanlar like'lasin pls.

$

Hem katılıyorum hem katılmıyorum adam kötü bir performans sergileyecekse türk olsa nolur olmasa nolur iyi oynarsa zaten formayı kapar bekleyip göreceğiz

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayir iste tutmazsa elestirirsin yok. Cünkü zaman kaybi bunlar. En iyi örnek Amrabat. Bu transferin anlami yok yabanci sayilacaksa. Hem kendinse yazik ederiz, hem kulübe.

3-4 milyona aldığımız bir adamla sadece Türkiyede izleyip 8.5 milyon euroya aldığın adamı bir tutamazsın.Fatih Terimin yaptırdığı transferlerle yeni yönetimin yaptığı transferleri de bir tutamazsın.Tekrar diyorum.2.devre için alınmadı İzet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt