Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şunu da söylemeden edemeyeceğim.

Bir seçim yapmak zorundaysak Salih yerine Tarık'ı her türlü kabul ederim. Salih nedir ya:D

Dany gidecekse stoper net olarak gerekli hale gelir. Yerli yabancı ben bilmem ama elimizde 3 stoper kalıyor Dany gidince.

Telles ne zaman geliyor Türkiye ye?

hayatında Eskişehir maçlarını izlememiş adamların Tarık'ı göklere çıkarırken Veysel'e boş oyuncu muamelesi yapması gerçekten komik. Tarık sadece Veysel'den daha tempolu onun dışında hiçbir fazlası yok. ayrıca Veysel'in ayağı çok daha düzgün ve orta sahada da görev yapar.

Sabri semih gokhani toplasan bir defans cikmiyor once bunu kabul edelim.gokhani d semihide severim ama su halleriyle perisan ederler bizi ve ayrica kanatta burak sac bas yoldurur.bize kanat adami lazim.ben muslera gitsin demiyorum ama onur alinabilirse burak yerine kanat oyuncusunu tercih ederim

Lig için yeterli bir kadro olarak görüyorum ben bu kadroyu.Burak'ı ben de sevmem fakat Muslera mı yabancı kanat mı dersen Muslera derim.Simgemiz olacak Muslera bizim.

Biz yabanci gelmesin demiyoruz belli bir kalitede olsun diyoruz bu yuzden Hayrokla Amrabat'in farki nedir diye soruyorum ama anlamiyorlar beni :/

$

Bende senin gibi düsünüyorum ve abartmadan söylüyorum hajrovic yabanci statüsünde oynayacaksa yüz yilin en rezil transferini yaptik diyebilirim madem yabanci alacaksin ozaman git kralini getir… Hajrovic kim neyin nesi ya...

Yerli çöplüğüne döndü lig..

Bune arkadaş..

Yerliye sınırlama gelsin..

Elimizdeki kadroyla dediler o yüzden yazdım.Tarık Veysel Salih her kimse gelsin onu da yazarım.Dediğim gibi Muslera Sneijder Drogba Melo dışındaki yabancılar değişerek oynar.Rakibe göre 1 maç Eboue 1 maç Telles oynar

Veysel Sarı veya Tarık.İkisinden biri kim gelirse gelsin Sabri yedeğe bile giremez.

Lig için yeterli bir kadro olarak görüyorum ben bu kadroyu.Burak'ı ben de sevmem fakat Muslera mı yabancı kanat mı dersen Muslera derim.Simgemiz olacak Muslera bizim.

Bu kadroyla bu durumdayiz malesef.sen bu oyunu begeniyor musun bilemem ama ligde igrenc bir futbol oynuyoruz.

Saka bir yana da

YERLI OLMAYACAKSA HAYRI'YI NIYE ALDIK?

$

Bu kadroyla bu durumdayiz malesef.sen bu oyunu begeniyor musun bilemem ama ligde igrenc bir futbol oynuyoruz.

Yok ben de beğenmiyorum.Brumanın kesinlikle oynatılması düşüncesindeyim ben.Kanat oyunu oynamamız gerekiyor.

Onur gelirse Muslera gitsin mi diyorsun?

Veysel gelsin tarigin ne olacağı belli değil ama veyselin bir standartı var hertürlü sabriden iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt