Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vidic ManU dan ayrilmak istiyor...Keske bize gelse... Sözlesmesi 5 Ay icinde bitiyor....Alalim bu harika Adam.

yalnız tarık tam forumca katletmelik bi topcu

aynı nuri gibi "alver" bi oyun tarzı var

Fanatik@fanatikcomtr

Bir zamanlar... /// Abdullah Avcı yönetimindeki Ardalı, Uğurlu, Cafercanlı Galatasaray PAF takımı.

BdZssUACIAA-tNo.jpg:large

Ah var ya Uğur Uçar'ı Konya maçında buzlu zeminde kaybettik bacağı kırıldı çocuğun 1.5 sene futboldan uzak kaldı o olsaydı şimdi sağ bek sorunumuz olmayacaktı

Amrabat transferinin sacma bir transfer olacagini biz gelmeden once soylemistik. (Ciddiyim)

$

ŞOK ŞOK ŞOK..

Hollanda'nın yüksek tirajlı gazetesi Telegraaf, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho'nun Beşiktaş ile anlaştığını iddia etti.

Biz yabanci gelmesin demiyoruz belli bir kalitede olsun diyoruz bu yuzden Hayrokla Amrabat'in farki nedir diye soruyorum ama anlamiyorlar beni :/

$

Hayri yi yerli yapmamızın olasılığı Amrabat'ı yerli yapmamız olasılığından daha fazla olduğu için yoksa yetenek anlamında pek fark yok

Yok ayni seyi soyluyoruz aslinda ama seneye 5+0+3 gelirse ne yapariz onun derdindeyim ben

Yani dediğim gibi Muslera-Sneijder-Melo-Drogba(seneye giderse yerine kaliteli bir forvet).İşimizi görür gibi ama işimiz kolay değil.Bu kural eninde sonunda değişecek sonuçta.

Düşündüm de en son Ts hariç hangi anadolu takımından aldığımız yerli topçu bizde uzun yıllar ilk 11 de oynadı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt