Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime ve arkadaşlara çağrı : Bence bu Emre ve Berkan fenerli yorumlarıyla felan dalga geçmeye milleti sinir etmek için anlaşmış gelmişler ,avatarlarınında aynı olmasındanda ortada ..Yönetimde forumun huzuru için ihraç edilmelerini rica ediyorum bana katılanlar beğensin.

Ya aslında ben de algılayamıyorum bu işi. Ya bu adamları ikna etmek bu kadar zor mu? Abdurrahim Albayrak insani yönünü kullanıp bir şekilde ikna ediyor. Para vs bir yere kadar etkili olur. Adam 2-3 sene yüksek para almak yerine kariyerine devam etmek isteyebilir. Gönlen bağlamak lazım.

Abdurrah Abi olsaydı keşke, valla gider oyuncunun evinde yatardı o tatlı gülüşleriyle esprileriyle samimiyeti, sıcak kanlılığıyla oyuncuyu ikna ederdi...

Olay o zaten. Bazen sadece profesyonellik yetmez. Onların bittiği yerde o adam devreye giriyordu.

Parayı verirsen alırsın renktaş bu saçma yabancı kuralı devam edecekse elin mahkum almaya

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya bizim başkan gerçekten pinti çıktı :( Ya dürüstcesi ben bekliyodum iyi potansiyelli bir oyuncuyu alıp Galatasaray'a hediye edicek diye. Galatasaray'ı kendi yağı tuzuyla kavurmak cümlesi bana biraz cimriliğin kibarcası geliyor...

Yönetime ve arkadaşlara çağrı : Bence bu Emre ve Berkan fenerli yorumlarıyla felan dalga geçmeye milleti sinir etmek için anlaşmış gelmişler ,avatarlarınında aynı olmasındanda ortada ..Yönetimde forumun huzuru için ihraç edilmelerini rica ediyorum bana katılanlar beğensin.

Ne dion birader ? Oldu olacak kodese gireq :s

Ya bizim başkan gerçekten pinti çıktı :( Ya dürüstcesi ben bekliyodum iyi potansiyelli bir oyuncuyu alıp Galatasaray'a hediye edicek diye. Galatasaray'ı kendi yağı tuzuyla kavurmak cümlesi bana biraz cimriliğin kibarcası geliyor...

Valla aynen öyle amrabata 8 veren yönetim hakanada versin çok acemice davranıyorlar basıcan parayı alacan nazik davranmayla olmuyor bu işler karşındaki takımlar bundan anlıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasarayin yapisina yanlis o dedigin boyle daha iyi ve saglikli

Mancini Hajroviç ve Telles i isim olarak veriyor taraftar Coentrao ve Nani gibi isimler bekliyor.Eğer Avrupa da kalıcı başarılar istiyorsak genç önemli isimleri önceden bulmak gerekiyor.o çöp bu leş diyerek kulüplerinin bırakmak istemediği H.Calhanoğlu Ömer Toprak bekliyor taraftar.Türkiye de halen iyi oyuncular var kadro genişliği açısından bile önemli bu.

Ya aslında ben kimsenin işine karışmak istemem. İhraç vs ağır şeyler ama bu nedir ya gerçekten? Kuş muhabbetleri, kuşi dalgalar? Hayır komik olduğunu düşünüyorsanız gerçekten değilsiniz! Ve bazı arkadaşlar yaptığınızın şaka olduğunu bile anlayamıyor ve sinir oluyor kızıyor! Dahası kavga polemik çıkıyor ve tartışma da bile şaka yaptığınızı belirtmeyip polemiğe devam ediyosunuz.

Şahsım adına söylüyorum. Yaptığınız gerçekten çok saçma birşey. Hiç kimseyi kızdırma sinirlendirme hakkına sahip değilsiniz. Kimse üzerine alınmasın bireysel anlamda söylemiyorum. Bir haftadır bu aptalca şakayı yapan hiç görmediysem 15 kişi gördüm. Buraya insanlar gönül verdikleri takımlarıyla alakalı renktaşlarıyla sohbet etmeye geliyor, gönül verdikleri takım hakkında bilgi almaya geliyor! Hiç ama hiç hakkınız yok!

FORUM YÖNETİCİLERİMİZİN ŞİMDİYE KADAR BU DURUMA SES ÇIKARMAMASINI UYARMAMASINI DAHASI YASAKLAMAMIŞ OLMASINI ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUM :(

Galatasarayin yapisina yanlis o dedigin boyle daha iyi ve saglikli

Yok be oktay, cümle olarak kulağa hoş geliyor ama herşey eninde sonunda paraya geliyor. Şimdi daha mı iyi oluyor? Kim bilir başkana ne kadar borcumuz oldu.

Fikret Orman sırf Tüpçüye olan borçlarından dolayı buldukları yolsuzlukları açıklayamıyor, ağzını açamıyor.

Şu mantığa hastayım. Amrabat'a 8.5 verdik bunada verelim. Bruma'ya 12 verdik şuna mı vermeyecez.

Yok be oktay, cümle olarak kulağa hoş geliyor ama herşey eninde sonunda paraya geliyor. Şimdi daha mı iyi oluyor? Kim bilir başkana ne kadar borcumuz oldu.

Fikret Orman sırf Tüpçüye olan borçlarından dolayı buldukları yolsuzlukları açıklayamıyor, ağzını açamıyor.

Baskana ne borcumuz olacak? Cebinden kurus cikamistir bence, Tupcunun yaptiklarini biliyosun iste Besiktas neden bu halde

Ben yatiyorum kapatabilirsiniz forumu.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Baskana ne borcumuz olacak? Cebinden kurus cikamistir bence, Tupcunun yaptiklarini biliyosun iste Besiktas neden bu halde

Duyduğum kadarıyla biraz para koymuş başkan... Başkan'a borçlanmak pek hoşuma gitmiyor başkaları bu borcu görüp karşısına rakip olmak istemiyor. Çünkü seçilip gelirse parayı isterse adam bismillah derken cehenneme düşecek... Ne bilim dürüstcesi ben Ünal Aysal'dan bir hatıra bekliyorum Galatasaray'a... Bir ara stadı alıp hediye edicek vs diyolardı inanmadım ama gerçekten uçuk zengin... Galatasaray üzerinden gerçekten baya bir reklam yapıyolar. Bu kadar insana başka yöntemlerle reklam yaparak ismini duyurmaya kalksa 100milyon euro bile işe yaramazdı.

[attachment=6473:1463747_10200109323134300_1534841922_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1463747_10200109323134300_1534841922_n.webp
    1463747_10200109323134300_1534841922_n.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 418
ben uğur uçarı hiç sevmem efendi falanda değil.. Arda'nın sakatlıklarla boğuştuğu sezon ilk döndüğü maçta ayağına hayvani bir dalışı vardı yanlış hatırlamıyosam ondan sonra gıcık oldum..

ben uğur uçarı hiç sevmem efendi falanda değil.. Arda'nın sakatlıklarla boğuştuğu sezon ilk döndüğü maçta ayağına hayvani bir dalışı vardı yanlış hatırlamıyosam ondan sonra gıcık oldum..

bir tek o olay yuzunden mı efendi değil? olan sevgın bitti?

bomba bırakır kaçarım.

burağa teklif var. bir kaç güne basına düşer. takımı duyunca şaşıracaksınız.

hadin iyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt