Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan ve Ömer'in toplam bonservis bedelini veriyorlarsa Burak satılsın bence.

Mancini Hajroviç ve Telles i isim olarak veriyor taraftar Coentrao ve Nani gibi isimler bekliyor.Eğer Avrupa da kalıcı başarılar istiyorsak genç önemli isimleri önceden bulmak gerekiyor.o çöp bu leş diyerek kulüplerinin bırakmak istemediği H.Calhanoğlu Ömer Toprak bekliyor taraftar.Türkiye de halen iyi oyuncular var kadro genişliği açısından bile önemli bu.

ya amrabat, dany ve ched fıs çıktı ya ondan korkar oldu taraftar

ama ben alexe izzete brumaya da güveniyorum

mecbur alıp deneyeceksin abi sonra porto 60 a sattı shaktar 40 a sattı diye heveslenirsin :(

Burak' a hiç atıp tutmadım, "yeteneksiz" dedim, "napalım on kaçırıyor bir atıyor" dedim, "çok pozisyona giriyor o yüzden atamaması göze batıyor" dedim... Ama gençlerbirliği maçında o boş kaleye atamadı ya bende film koptu gitsin abi nereye gidecekse gitsin.

Alex gelmedi mi? Yönetim istifra!

Mancini Hajroviç ve Telles i isim olarak veriyor taraftar Coentrao ve Nani gibi isimler bekliyor.Eğer Avrupa da kalıcı başarılar istiyorsak genç önemli isimleri önceden bulmak gerekiyor.o çöp bu leş diyerek kulüplerinin bırakmak istemediği H.Calhanoğlu Ömer Toprak bekliyor taraftar.Türkiye de halen iyi oyuncular var kadro genişliği açısından bile önemli bu.

"Tecrübeli yabancıların yanına genç ve potansiyelli Türk oyuncuları koymak." işin hilesi bu aslında.

218142_burak.jpg

Burak da Arsenal'i çok istiyordu. 20m'a satalım...

ya amrabat, dany ve ched fıs çıktı ya ondan korkar oldu taraftar

ama ben alexe izzete brumaya da güveniyorum

mecbur alıp deneyeceksin abi sonra porto 60 a sattı shaktar 40 a sattı diye heveslenirsin :(

Dany ve Amrabat lig içinde ortasıra takımlar için kaliteli futbolcular ama hücum oynuyan büyük takımlar için sıradan bile değiller.Chedjou bu isimlere nazaran daha kaliteli ama kontenjan sıkınsının oldugu yerde onun kadar oynuyabilecek Türk futbolcuları var.Genç kaliteli yabancıları doğru değerlendirirsek hem başarı hem para gelir.Ama yaşı geçmiş futbolcularla çeyrek final oynasan bile geçici başarı olur çünkü bu oyuncuları satamıyorsun.Burak Yılmaz geçen sene 8 gol attı eğer yaşı 23-25 arası olsaydı 20 milyon euro veren bile çıkardı.Dönüşümü iyi sağlamak gerekiyor.Takımın hepsi genç olsun demiyoruz ama 18 kişilik kadroda birbirine yakın yetenek olarak 6-7 futbolcu olması lazım.Hajroviç Telles Bruma Semih Kaya gibi futbolculardan daha fazla bulmak lazım.Türk olarak bulmak zor olsada İshak Doğan Tarık Çamdal gibi futbolcular kötü futbolcular değil bizim taraftarın istediği elit oyuncular ama yetenekli asker futbolcularda iş yapar.

"Tecrübeli yabancıların yanına genç ve potansiyelli Türk oyuncuları koymak." işin hilesi bu aslında.

Benimde anlatmak istediğim bu.Şu bir gerçek ki Sneijder Drogba Nani Coentrao defansa Terry taraftar bunun gibi yabancılar istiyor ama bu yapıldıgı zaman borç artacak takım içi denge bozulacak Şampiyonlar liginde başarı gelse bile sürekli olmuyacak.Ben işim mali kısmında değilim sportif başarı istiyorum ama sürekli sportif başarı istiyorsak transferde genç yetenekli oyuncuları bulmakdan geçtiğini unutmamız gerekiyor.

Hayri'nin Lyon maçlarını indirmiştim , gideyim de onu izleyim bari . Cümleten hayırlı geceler .

@ Can Uz: haha:nargile:

Yok saka yaptim. 2011 üye oldum, bügün birinci sefer yasiyorum :) Merhaba Sevgili Galatasaraylar, sizinlen olmamdan gurur duyuyorum. :) Her zaman her yerde en büyük combom!!! :ka05:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt